Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikusia3

mam 24 lat i jestem dziewica

Polecane posty

Gość zazdroszcze Ciiiiiiiii
nie przelelecial cie zaden frajer

Gość no i co ......................
w zwiazku z tym? Mamy się cieszyć czy płakać? Przeszkadza ci to? Przecież nie ma obowiązku pozbywania się dziewictwa

wiesz jak sie kogos kocha i jest sie z tym kims 2 lata a potem nagle cie zostawia to jak mozna kogos takiego nazwać?????????? a potem poznajesz tego wlasciwego z ktorym planujesz slub i jestes wsciekla ze pierwszy raz nie byl wlasnie znim:(

Widzisz... nie mozna zmusic sie do milosci... Jakby był z litości z Tobą i dlatego, żę sypialiście to nie bylby frajerem ? Uczucia przychodza i odchodzą... Jakbys Ty zostawiła swojego mezczyzne, to co... To moglby Cie nazwać frajerką bo z nim sypiałaś?

to nie chodzi o to czy sypial czy nie ,tylko jak sie zachowal wobec mnie, nie chce mi sie o tym pisac, zawsze sie doluje jak widze takie tematy

Gość bobuś to ja
buhahahaahahahahahahahah! 24 lata!!!!!!!

Gość prawiczek i kropka
a ja bym chcial miec dziewice w moim wieku. jestes lepsza niz wiekszosc lasek w twoim wieku, ktore juz mialy wielu partnerow, uprawialy anal i inne zboczenia (nie tknalbym kijem laski co juz probowala z kims analu), mialy przygody, zdazyly juz zdradzic i walily sie za kase, dawaly tylka na pierwszych randkach

Gość a ja mam 25
i jestem prawiczikiem i co ? mam się pociąć z tego powodu. To temat prowokacja ale co tam ;) napisze coś od siebie: Czy fakt że ktoś Ci wsadził w dupe czyni Cie lepszym człowiekiem ? To chyba żadna nobilitacja.