Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amant Wszech Czasów k.odwetowa

Mój koleś okazał się łajdakiem

Polecane posty

Gość umowić sie
moze akurat spodobacie sie sobie. :classic_cool:

Gość hmhmhmhmhmhmhmhm
Hmm.. ciezka sprawa. Jak powiesz zonie to moze sie skonczyc tak ze ona i tak nie uwierzy i stracisz kolege. A co masz zamiar zrobic?

Gość greckie wesele
Amant, Ty to masz nudne życie, równie nudne jak zakładane przez Ciebie topiki:O Weź sobie chłopie załatw w końcu jakąś babkę, bo szczeżniesz na stare lata już totalnie, zarówno fizycznie jak i intelektualnie

Gość becikowe to strata kasy
narazie nic... a udawałeś jaką kobietę? taką inną? bardzo inteligentną, oczytaną wrażliwą? taka, których jest 1%? To nie dziw się, że facet pomysłał- o matko idełay istnieją! A jak udawałeś normalną babke jakich wiele.. to bym się zastanowiła..Ale nic nie mow zonie.. No bo on moze juz wiecej tak niezrobić. Opamieta sie w pore.

Gość greckie wesele
Primo: kolo nie ma żony ani dziewczyny. Secundo: jak on może udawać kobietę inteligentną? O losie:D

Gość prawdaz
"Udawałem babę i okazało się że chce żonę zdradzić .Co z tym zrobić ?" pójdz na całość!

Gość mam ochotę na więcej
ja nie wiem jak on moze kogokolwiek udawać:P

Gość greckie wesele
A tak w ogóle to zauważyliście, jak amant ujął temat? "Mój koleś ..." buhahaha:O Może Ty jesteś chomikiem, ale jeszcze o tym nie wiesz?:P

Gość prawdaz
"A tak w ogóle to zauważyliście, jak amant ujął temat? "Mój koleś ..." buhahaha Może Ty jesteś chomikiem, ale jeszcze o tym nie wiesz? " przecie to zartobliwe odniesienie do tematow nizej :o lub wyzej