Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka8ja

NIEDOCZYNNOŚĆ i co dalej WEJDZCIE

Polecane posty

Gość taka8ja

zrobilam badanie tsh wyszlo 4,81. to kosmicznie juz czy jescze nie? pytam bo nie wiem. teraz lekarz skierowal mnie to poradni schorzen tarczycy na badania. wie ktos moze jakie to badania? na czym polegaja? czy szybko je robia? i jak jest z plodnoscia podczas niedoczynnosci? bede miala jakies badania ginekologiczne czy sama musze pojsc bo slyszalam ze trudniej jest zajsc w ciaze jak sie ma niedoczynnosc.

Nie jest jeszcze tak kosmicznie :) Ja miałam osiem z kawałkiem :( Fakt, leczyć musisz. Ja miałam robione USG tarczycy i to w zasadzie wszystko. Dostaniesz tabletki i tyle, uregulujesz i brała będziesz prawdopodobnie całe życie. A ciąża, no cóż, kiedy poziom jest stabilny i nie wychodzi poza dopuszczalną granicę to nie ma problemu :) pozdrawiam i głowa do góry :)

Gość taka8ja
no tylko ze ja mam jeszce nerwice. tak zapomnialam dodac. a lekarz jak mi dawal skierowanie na badanie powiedzial " dadza ci jeda tableteczke i wszystko ci przejdzie" i tak zaczelam po necie chodzic i nic dobrego nie wyczytalam. a tym bardziej zadnej jednej tableteczki.:( a i jeszcze pytanko czy antybiotyk moze podniesc tsh bo ja w czasie robienie tsh przyjmowalam antybiotyk

Gość taka8ja
lekarz powiedzial ze dadza mi od razu takie cos ze mi przejdzie wszystko. i ze jedna tabletka. a przy nerwicy mozna zajsc w ciaze

Gość taka8ja
nie no sorry nie powiedzial jedna tabletka tylko "takie cos" i ci przejdzie natychmiastowo

Gość taka8ja
a ja zawsze w niego wierzylam bo to taki fajny pan doktor. a i jeszcze pytanko bo on mi powiedzial ze ze skierowaniem wezma mnie na badania w ciadu 2-3 dni a ja dostalam termin 2tygodnie. to jest normalne