Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan exxx

kobiety sa zaklamaneeeeeee

Polecane posty

Gość pan exxx

wczoraj widzialem moja ex w towarzystwie nowego chlopaka !!! Prowadza sie z napakowanym dresiarzem ktory jezdzi jakas stara bmw!! jak ja zobaczylem w jego towarzystwie calkowicie stracilem do nie jszacunek nawet nie odpowiedzialem jej czesc. I pomyslec ze jak bylismy razem mowila ze brzydzi sie tych karkow!!! :classic_cool:

Gość a jak dugo nie jestescie ze
soba?

Gość nooooa
taaa.....a u Ciebie z kultura na bakier....zeby nawet czesc nie powiedziec swojej ex.....moze ten chlopak pomimo jak wyglada jest lepszy od Ciebie...

Gość pan exxx
do szmat nie mam szacunku co z tego ze kiedys ja kochalem w jednej sekundzie szacunek do niej legl w gruzach

Gość pan exxx
mam sie tej zaklamanej blacharze klaniac ?

Gość nooooa
przeciez Ty ewidentnie jestes zazdrosny,ze Cie na taki a nie inny model wymienila :D

Buehehhe :D NO wlasnie....zazdrosc Ciebie zzera....nie samym wylgadem człowiek się prezentuje przecież...znam kolesi, jak to o nich mówisz "karki" i co? Ja tam ich lubie...

odrazu szmata, blachara?! a może po prostu jest fajny w przeciwieństwie do Ciebie co? ;) trochę samokrytyki, kultury i szacunku panie exxx :D

Gość ale wiekszosc kobiet ma
na tyle odwagi i szacunku ze odpowiada "cześć"!!! to TY jestes idiota...jak mogles ja kochac i teraz nie powedziec jej czesc?!!?!?!?!?!?!?!? nie rozumiem takich palantow!!!!! myslales ze jak nie jest z toba to juz nigdy z nikim nie bedzie?!obiecala Ci ze zostanie zan\konnica? czy po prostu nie stac cie na "stare BMW" i jestes zbyt leniwy zeby isc od czasu do czasu na silke? a i ludi ocenia sie po charakterze a nie po wygladzie... frajer...

Gość prawdziwy facettt
nie jestem zazdrosny bo zal mi szmaty i jej zaklamania zrobila sie na pateksowa blondi i mysli ze jest coool a jest zalosnym smieciem ktory bnawet loda nie potrafil zrobic

prawdziwy facettt to raczej z Ciebie nie jest. raczej zwykły cham :P

Gość nooooa
haha.....rozbawiles mnie tym lodem!!! :D :D :D

Gość pan exxx
jestescie zaklamanymi szmatami i tyle :)

Gość ty frajerze...
to musi byc z niej ostra "szmata" jak loda nie umie:D!!!!!

Gość ty frajerze...
juz wspolczuje Twojej przyszlej dziewczynie/zonie....jestes tak nie powazny ze glowa mala...jak mozna byc tak dziecinnym?!"nawet jej czes nie odzpowiedziale"....szkoda mi ciebie jestes burakiem...

tak jest, każda dziewczyna, która nie chce jakiegoś frajera, w jego oczach jest dziwką i szmatą, w dodatku zakłamaną :D zajebiste :D:D

Gość nooooa
dawno sie tak nie ubawilam....jak ta biedna dziewczyna wytrzymala z takim frajerem, no jak???!!!! :D

Szmaty bujające się z dresiarzami to gorszczy ściek społeczny niż same drechole :o

Gość prawdziwy facettt
jak mozna takiej szmacie okazywac szacunek ? przeciez to zwykly pojemnik na sperme

Gość ty frajerze
a na jakiej podstawie mowisz ze to szmata? spi z karzdym kogo zobaczy czy po prostu jest w zwiazku z kim kto Ci sie nie podoba?

Szmata to nie tylko ta co sie stuka z każdym kogo zobaczy, ale też ta, ktora obraca się w towarzystwie szmaciarzy.