Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misspuertorico

JAKI KOLOR WŁOSÓW? DORADŹCIE!

Polecane posty

Gość misspuertorico

Witam! No więc tak... Chciałabym coś w sobie zmienić i padło na fryzurę. ;) Mam długie, falowane/ lekko kręcone (ciężko określić) włosy w kolorze średniego brązu. Szaro-niebieskie oczy, karnacje mam taką pośrednią, ni to jasna ni to ciemna, ale opalam się szybko i na brązowo. Postanowiłam zmienić kolor włosów, bo z fryzurą to nie za wiele można zrobić, żeby dobrze się układała. ;) Taki urok kręconych włosów! :P Jaki kolor mi polecacie? Zaznaczam, że raczej nie chciałabym takich skarjnych kolorów jak platynowy blond, czy hebanowa czerń. Coś naturalnego, pasującego do mojego typu urody. Na codzień maluję się bardzo lekko i boję się, że tak bez makijażu wyglądałabym bardzo blado przy czarnych włosach. Platynowy blond też zobowiązuje do mocniejszego makijażu... Tak mi się przynajmniej wydaje, ale może się nie znam. :P Jak wam się wydaje, w jakim kolorze włosów wyglądałbym najkorzystniej do naturalnego makijażu? Pomóżcie!

Gość malutka11111111
proponowalbym ciepłe odcienei brązu:)albo balejage ciemnego brazu ze srednim blądem