Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IZOLDA12345678

ILE RAZY JESZCZE GRUBASKI BEDą MUSIAłY ODPIERAć ATAKI?!?!?!

Polecane posty

TOPICóW O GRUBASACH JEST NA TYM FORUM PO DZIURKI W NOSIE! I NIE WAZNE JAKI JEST ICH PRAWDZIWY TEMAT, TO I TAK KOńCZY SIę ZAWSZE NAJEżDZANIEM NA OTYłYCH!!! CO JEST GRANE,CZY MY KOORWA JESTEśMY JAKIMIś PODLUDZMI,KOSMITAMI???? NIE JESTEśMY NORMALNI I ZAPAMIęTAJCIE TO!!!

Gość asdasdas
no, masz rację nie jesteś normalna.

Gość irenka to ja
ja tam was kocham moje grubaski i grubaskowie;)jestesci the best!

Gość alineeeeee
wez smierdzacy pasztecie idz stad

Gość xsckfvbj n
masz racje pasztecie nie jestes normalna, idz do rzezni i sie przerob na smalec tuczniku

Gość atrakcyjna30
pracuje z kolezanka ktora jest tzw. waga ciezka :-) koszmarrrrrrrrrrr tak sie niemilosiernie poci ... smierdzi od niej jak od skunksa dupsko ma strasznie grube bleee spasiona na maxa nie ma szyji bo obrosnieta cala tluszczem po wyjsciu z toalety nie myje rak wody czasmi tez nie spuszcza jest leworeczna wiec nawet pudelko od kawy stawia przykrywkiem do dolu masakra teraz w lato chodzi w sluzbowej bluzce caly tydzien bez prania jak powiesi na zpleczu to odór jak w oborze!! pod pachami ulana potem ta bluzka ale caly tydz. bez prania nie mam nic do grubasow niech sobie bedza grubasami ale do tej mam starszny uraz a zapomnialam dodac ze uwaza sie za cud swiata

Gość do atrakcyjnej 30
a ty to może piękna jestes????? Masz gorszy problem chuda dupo - ty jesteś prostaczka i mamusia cię chyba nie wychowała. Trochę kultury, ty też możesz być kiedyś gruba. I mam nadzieje , że ktoś ciebie też tak potraktuje.

Gość panowie typu bears
kochamy cię :classic_cool:

Gość atrakcyjna30
do atrakcyjnej no coz nie znize sie do twojego poziomu i nie bede rzucala obelgami masz racje co do mojego wychowania powinnam byc bardziej hamska ,wulgarna,zlosliwa itd. a moj login mowi sam za siebie widocznie zal Ci dupę sciska ;-)

Gość pseudonim nieświeży
Atrakcyjna, ODCZEP SIĘ OD LEWORĘCZNYCH, co? :D Autorka ma rację, jest nienormalna, jednak spotkałam normalne otyłe osoby :)

SORKI,WKRADłA SIE LITEROWKA,MIALO BYC MY JESTESMY NORMALNI!;-) DO ATRAKCYJNA 30 ROZUMIEM ZE ZRAZILAś SIE DO DANEJ OSOBY,ALE MNIE CHODZI O NAJEZDZANIE NA WSZYSTKICH \"UTYTYCH\".TO CO OPISALAS CHOCIAZ NIE WSZYSTKO MNIE TEZ BY PRZESZKADZALO,ALE TO NIE DOTYCZY TYLKO OTYłYCH.JA PRACOWALAM Z DZIEWCZYNą SZCZUPłą I BARDZO łADNą,ALE NIESTETY łAZIENKę ODWIEDZAłA NAPRAWDE RZADKO!!! NA JEJ SZYJI MOżNA BYłO RZEPE SADZIć TAKI MIAłA PARCH! NOGI I RęCE SZARE Z BRUDU TłUMACZONE ZE FARBUJą JEJ CIUCHY!!! MAKIJAż NIE ZMYWANY PO KILKA DNI,A UBIOR ROROCZY POTARGANY I W CIąGU ROKU PRANY MOżE ZE DWA RAZY!!! ALE NIE ZRAZIłAM SIę DOWSZYSTKICH SZCZUPłYCH CZY łADNYCH BO TO BY BYłO CHORE.TAKżE LUDZISKA MY PROSIMY O TROCHę TOLERANCJI!! MAłA WSZA POZDRAWIAM:-D

SORKI,WKRADłA SIE LITEROWKA,MIALO BYC MY JESTESMY NORMALNI!;-) DO ATRAKCYJNA 30 ROZUMIEM ZE ZRAZILAś SIE DO DANEJ OSOBY,ALE MNIE CHODZI O NAJEZDZANIE NA WSZYSTKICH "UTYTYCH".TO CO OPISALAS CHOCIAZ NIE WSZYSTKO MNIE TEZ BY PRZESZKADZALO,ALE TO NIE DOTYCZY TYLKO OTYłYCH.JA PRACOWALAM Z DZIEWCZYNą SZCZUPłą I BARDZO łADNą,ALE NIESTETY łAZIENKę ODWIEDZAłA NAPRAWDE RZADKO!!! NA JEJ SZYJI MOżNA BYłO RZEPE SADZIć TAKI MIAłA PARCH! NOGI I RęCE SZARE Z BRUDU TłUMACZONE ZE FARBUJą JEJ CIUCHY!!! MAKIJAż NIE ZMYWANY PO KILKA DNI,A UBIOR ROROCZY POTARGANY I W CIąGU ROKU PRANY MOżE ZE DWA RAZY!!! ALE NIE ZRAZIłAM SIę DOWSZYSTKICH SZCZUPłYCH CZY łADNYCH BO TO BY BYłO CHORE.TAKżE LUDZISKA MY PROSIMY O TROCHę TOLERANCJI!! MAłA WSZA POZDRAWIAM:-D

ZMIANA NICKU-podszyj sie teraz dublująca mnie małpo!!!!:-P pozdrawiam IZOLDA12345678

ZMIANA NICKU-podszyj sie teraz dublująca mnie małpo!!!!:-P pozdrawiam IZOLDA12345678