Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obudzona Królewna

Kaczka-nasz wizerunek w świecie?! do narodu polskiego

Polecane posty

Gość obudzona Królewna

nie wiem jak to sie stao,że pozwoliliśmy żeby nasza ojczyzna Rzadził taki kurdupel. nie chodzi mi tylko o jego wzrost...ani języków nie zna ani zachować się nie umie... ktoś wie ile mu jeszcze zostało dni? czemu go nie obalimy,czemu pozwalamu zeby nas ośmieszal przed całym światem?podejmował decyzje,których my nie chcemy podejmować...

Gość ohhhhh
wlasnie ile dni mu zostalo? On nie moze dluzej byc prezydentem :O:O Jak mozna odwolac prezydenta?

Gość obudzona Królewna
jak narod się zbuntuje to mozna go odwolać, uczyłam sie na wosie ale to dawno było a poztatym wolalam grać w statki . czemu polak jest mądry po szkodzie!!!!!!!! pytam się, kto go wybral?

A ty pochwal sie- ile ty znasz jezykow? i jesli juz tak ostro krytykujesz to prosze, moze podasz jakies konkretne argumenty zamiast tego prymitywnego i dziecinnego obrzucania blotem...?

Gość ohhhh
to czemu narod sie nie buntuje??????????? zrobmy jakas manifestacje czy coss!!!!

Gość max2121
tarcza=obrona USA +zagrozenie Polski

Gość najlepiej ogłosić casting
kandydat powinien być przystojny, wykształcony, elokwentny (stylistyka wypowiedzi jest b. ważna!), charyzmatyczny, wzbudzający szacunek, respekt etc. Innymi słowy jak będzie nas reprezentował za granica to ludzie tam powinni sobie mysleć - ale ci Polacy maja fajnego prezydenta :) przecież w polityce i tak nie mamy nic do gadania, ogranicza nas UE, NATO, sojusz....jesli jest to funkcja czysto reprezentacyjna to trzeba wybrac faceta który nie będzie nam przynosił wstydu :D

Gość max2121
źle się dzieje w panstwie polskim :o oj naprawdę żle,to juz nie przelewki

Czyzbys jeszcze nie mogla sie doszukac porzadnych argumentow? w polsce jednak jest jeszcze mnostwo ludzi glupich, nie znajacych tak naprawde rzeczywistosci. Zyja sobie w zaklamaniu, wierza w to co jakis brukowiec (oczywiscie przeplacony) napisze i uwazaja sie za wielkich madrali i to co potrafia to tylko krytykowac bez zadnej znajomosci tematu na ktory sie wypowiadaja...

Gość obudzona Królewna
prosze bardzo, bez sciemy... znam *ang. na poziomie średnio zaawansowanym *francuski na poziomie podstawowym *jestem na etapie uczenia się holenderskiego nie jestem idealem, mam wielkie trudnosci zwlaszcza z jezykami(moja pieta Achillesa) ale nie biore sie za rzeczy,których nie znam. taka prosta zasada Kwiatuszku czerwony (symbolika z tym czerwonym)

Gość ddgdgdg
DONEK JEST NAJLEPSZY!!! (tak napisali w mojej GW i to samo słyszę w TVN).

Gość obudzona Królewna
no niby dla ciebie to idealny kandydat na prezydenta? gratuluje gustu, moze umów sie na herbatke? nie czytam brukowcow więc nie pogadamy na dobrze ci znane tematy :P

Gość obudzona Królewna
ja nie mam typów. chciałabym tylko jako polka mieć twarz przed europa... teraz mi wstyd jak sie pytają skąd jestem :(

Gość Kwiatek czerwony
No tak, francuski na poziomie podst, uczysz sie holenderskiego- czyli ich nie znasz. Chwalisz sie czyms czego nie masz...Prezydent nie mowi: bylem na uniwersytecie ale go nie dokonczylem...

Gość skt
to polska wieś wybrała kaczora na prezydenta tak więc do nich miejcie pretensje że wybrali takiego zjeba... nawet hymnu polskiego poprawnie nie umie zaśpiewać o_O filmiki jego kompromitacji można znaleśc na youtube.com i w szukajce wpisać kaczyński

Gość zielonka wronka
ten kaczor to taki prostak że az wstyd...tylko ośmiesza polskę przed całym swiatem...jak można być tak głupim i pustym jak on?...nie chce mi się podawać wszystkich przykładów jego wpadek...ale chociażby ta niedawno na euro 2008....na konferencji zamiast powiedzieć ''trener benchaker'' powiedział ''benchałer'' :O:O ach szkoda słow na niego

Gość skt
co za różnica :D

Gość zielonka wronka
tego prostaka na prezydenta pewnie w większości wybrali ci co co miesiąć rydzykowi 200 zł wysyłają :O

Gość zielonka wronka
a czy ja napisałam że on kogoś okradł? :O

Gość skt
jeździ drogimi autami i kupuje sobie nowe domy :)

Gość obudzona Królewna
co za róznica. a jak mi ktos powie ze nie znam francuskiego bo to tylko na podstawie Kwiatku Kaczyki to w dupe ci .... jestem zwyklym pracujacym czlowiekiem ROBOLEM to że poznaje i ucze sie to są moje ambicje i chęci żeby nie odstawać od swiata i nie kompromitować sie mowiąc do obcokrajowca: "W POLSCE SIĘ MÓWI PO POLSKU"

Gość zielonka wronka
dobra kwiatuszek nie rozciągaj tematu rydzyka....ja napisała o nim jedno zdanie a ty rozciągasz...daruj sobie :O