Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TaSh877

Ciąża i tabletki anty?

Polecane posty

Gość TaSh877

w UK 2 miesiące temu lekarka przepisała mi tabletki anty, a dokładnie Microgynon 30. Po pierwszym opakowaniu miałam normalny okres, trwający 5 dni. Jednakże gdy skończyłam drugie opakowanie, nie wielkie krwawienie pojawiło się po 2 dniach, dziś jest 3 dzień i plamie głównie odrobine rano. I tu pojawia się problem, bo mam podejrzenia, że mogę być w ciąży(do tego przeglądałam dziś ang forum na temat tych pigułek i nie które kobiety wypowiadały się, że biorąc je reguralnie i tak zaszły w ciążę). Do tego analizując ostatni miesiąc przypomniałam sobie, że ze względu na stres zdarzyło mi się opóścić pigułkę... Do tego doszły antybiotyki które przyjmowałam gdy byłam przeziębiona, a sprawdzając dziś w necie okazało się,że mogą zmniejszyć skuteczność Microgynonu Ostatni stosunek miał miejsce 5 tygodni temu, a o ponad tygodnia zauważyłam u siebie znacznie powiększone piersi(o ponad rozmiar) które czasem mnie pobolewają gdy mocniej dotknę. Nie mam natomiast zawrotów głowy czy nudności, jednak kiedy położę się w ciągu dnia od razu zasypiam. Odczuwam także powiększoną prawą część podbrzusza. Dlatego mam pytanie, czy duże jest prawdopodobieństwo tego, że jestem w ciąży? Pomimo, że od 3 dni mam nie wielkie ciemne plamienia?

Gość nie strasz mnie
Mi tez to lekarz przepisal w Uk.Bede brala dopiero od wrzesnia. Jesli masz stresa to zrob sobie test.

Gość TaSh8877
nikt nie sopowie