malutka_lala 0 Napisano Sierpień 15, 2008 mialyscie jakies skutki uboczne po odstawieniu marvelonu? ja go biore rok czasu i czuje sie swietnie ale boje sie ze jak odstawie to przytyje itd.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miauczydelko 1 Napisano Sierpień 15, 2008 a ja go wlasnie dotalam po wielkim rozczarowaniu yasmin ...i nie wiem czy brac ..czy w ogole zarzucic antykoncepcje doustna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka_lala 0 Napisano Sierpień 15, 2008 dla mnie jest bardzo dobry... ale wiadomo roznie kobiety reaguja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miauczydelko 1 Napisano Sierpień 15, 2008 dzieki jasmin mialam taka antykoncepcje ze praktycznie nie moglam sie kochac przez te krwawienia..i do tego czulam ze nie pachnialy one rozami...wiem na pewno ze to nie jakies dolegliwosci zwiazane z zapaleniem ..tylko z hormonami...te krwawienia mialy zapach jak to okresla lekarz- surowiczny...bleee..cos okropnego..i jestem w kropce...wykupilam tabletki i nie wiem ..brac ..nie brac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka_lala 0 Napisano Sierpień 15, 2008 sprobuj co ci zalezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miauczydelko 1 Napisano Sierpień 15, 2008 no zalezy bo zanim dotrwalam do skonczenia 21 tabletek z blistra yasmin przebrnelam przez rozstroj zoladka...bole watroby...krwawienia..ten zapach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka_lala 0 Napisano Sierpień 15, 2008 aha rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miauczydelko 1 Napisano Sierpień 15, 2008 oo kurcze! pomylilam tabletki on mi zapisal Novynette! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka_lala 0 Napisano Sierpień 15, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach