Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to ja..

czy miseczka 75 A moze podniecic mezczyzne ?

Polecane posty

co to jest perfekcja? w związku jest jakieś przyzwyczajenie, małżeński obowiązek. To nie chodzi o \"podniecenie\". Dotyka się ciał , bo tak wypada.

Gość 123takitam
i zadaj sobie pytanie: na czym bardziej Ci zależy - być sexi dla wszystkich, czy dla osoby, która Cię kocha? kurka, w końcu reszta jest tylko otoczką i powinnaś mieć to głęboko....

Gość i to jak
to wyobraz sobie siebie dotykajaca z pozadaniem i podnieceniem kogos tylko z przyzwyczajenia. Kazdy ma wolny wybor w tej kwestii. Robisz to bo chcesz. Ktos cie wybral. Nie bez powodu!!!

Gość 123takitam
dotyka się ciał, które się kocha... to nie jest tylko fizyczność, dla Twojego męża jesteś najwspanialsza i jesteś ideałem, jesteś tą jedyną, o co Ci chodzi?

Gość 123takitam
dla siebie? - a nie dopuszczasz do myśli, ze możesz być omylna? proponowałbym uszanowanie zdania męża i wiarę w nie

doceniam intencje, ale ta wymiana zdań jest bezcelowa 🖐️

Gość i to jak
ale z ciebie beznadziejny przypadek. To napisz chociaz co takiego jest nie tak ze tak cie zdolowalo.

Gość 123takitam
marzenna nie wiem jakie widzisz we mnie intencje, ale sorki - nie robi na mnie wrażenia laska z wybujałym dekoltem i spódniczką ledwo zakrywającą uda... delikatnie mówiąc śmieszy mnie takie coś, z tego względu takie mam zdanie o tym.