Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość untralllka

maszty tel.komórkowej

Polecane posty

Gość untralllka

Powiedzie mi w jakiej bezpiecznej odległości powinien stać maszt telefonii komórkowej od domu? Na moim osiedlu na sąsiednim czteropiętrowym bloku jest maszt na dachu z telefonii komórkowej. Czy ten maszt może być szkodliwy dla mieszkańców mojego osiedla?

Gość Remmek
Panna zgrabna ładna buzia i co najważniejsze uśmiechnięta i przyjazna - juz od poczatku atmosfere stworzyla jakbysmy sie znali od lat. Numerkologia umiejetnosciowa i nie tylko Mieszkanie - mala kawalerka. Lazienka zadbana (ale widac ze dziewczyna tam mieszka na stale - wszedzie pelno kosmetykow), posprzatana 9/10 Lozko - przyjemne choc nie duze 9/10 Dziewczyna twarz - IMO bardzo ladna i ciekawa twarz (no ale tu sie odzywa moje 'zboczenie zawodowe') 9/10 cialo - szczuplutka, co prawda troche malutkie piersi ale... bardzo przyjemnie sie ja piesci.... 8/10 (-1 za to ze po solce...) atmosfera - 9/10 ale jak kto lubi zaangazowanie - 9/10 fbk - tutaj juz troche gorzej z wykonaniem. brala tylko 1/3 do buzi, male wspomaganie, nie mowiac o okolicach... ale.... bylo baaaardzo przyjemnie - 7/10 klasyka - przyjemnie, ciasno, dobrze reagujaca... 9/10 w przerwie miedzy numerkami mialem jeszcze krotki masaz... tutaj... moglo byc lepiej wiec tylko 7/10 w sumie obiektywnie daje divie 8/10 i zapewne bede wracal.... - dziewczyna w trakcie dostawala smsy - brala komorke odczytywala wiadomosc i odkladala ja. Odpisywala tylko w krotkiej przerwie na obmycie sie.

Gość untralllka
co za świnie podszywy. Oj parszywcy!!!żeby was...............!!!!!!!!!

Gość untralllka
To jednak prawda że przeważnie debile siedzą na kafe i nie mogą znieść jak ktoś podejmie poważny temat bo to dla nich bezmózgowców za trudne

Gość untralllka
no bohaterzy popisujcie sie dalej!!!!!!!!

Gość kniolkka
słyszałam że takie maszty sa rakotwórcze ale nie wiem jak jest bespieczna odległość od domostw

Gość riplej
bessspieczniej będzie jeśli ukryjesz swoje nieuctwo

Gość untralllka
riplej to chyba ty jesteś nieukiem!!!!!!!!!!!

Gość jest taka opowieść
glennie, ja mogę nie mieć zasięgu :P a ty, jak będziesz nadużywał tego gówna to skończysz z rakiem mózgu :P

Gość gość
Co do masztów polecam zapytać fachowców, którzy się na tym znają. Takich znajdziemy tu http://www.venart.com.pl/132,uchwyty-anten-satelitarnych-scienne-czolowe-giete-38.html