Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alberta85

źle brane antykoncepty....pomocy

Polecane posty

witam, proszę o pomoc i radę. od 6lat biorę tabletki anykoncepcyjne. jednak, postanowiłam zrobić przerwę w czerwcu. i tak sobie trwa moja przerwa, bo mojego narzeczonego nie było... aż tu wieść, że wraca. i... wzięłam pierwszą pigułkę, wbrew zasadzie, że trzeba ja wziąc 1 dnia okresu, którego nie miałam. dokończyłam opakowanie, okres nadszedł, wszystko jak trzeba, ale znów zrobiłam przerwę. narzeczony wyjechał, i znów mnie zaskoczył przejazdem. więc ponownie zrobiłoam manewr z pigułkami, że wzięłam pierwszą nie w momencie nadejścia okresu. było to w połowie lipca. potem przestałam brać, po tygodniu miałam coś na kształ okresu. nie był taki dramatyczny. i aż wstyd się przyznać... kochałam się dalej z narzeczonym. po czym wyjechał. ja się dziwnie czułam. odczekałam tydzień. zrobiłam test, który wykrywa już 6dniową ciąże i nic, negatywny. w chwili obecnej bolą mnie same sutki, jajniki... i w ogóle jakość inaczej się czuję. jak powiem ginekologowi to mnie zje!!!! za brak wyobraźni, dlatego pisze do Was... proszę powiedzcie mi!!! czy możliwe jest bym była w ciąży? lub zrobiłam jakiś hormonalny zakręt w organixmie? pomocy

Gość lovekrove
rozregulowałas sobie gospodarke hormonalną (czy jak to sie tam nazywa) ja kiedyś też zaczęłam brać tabletki w innym dniu cyklu bo lekarz mi tak kazał i potem też się dziwnie czułam ale z czasem się wszystko unormowało. Lekarz na pewno cie nie zje :P