Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiacik

Czemu brzydkie dziewczyny maja przystojncyh chlopakow?

Polecane posty

Gość 123takitam
fiat126p no sorki kolo, ale ja widzę w Tobie same kompleksy, tak jakbyś zazdrościł laskom ze slamsów księciów, jakoś mi to nie leży....

Gość a moze dziewczyny cierpia
dla mnie patologią sa tacy faceci jak ty - gadajacy bez sklady i ładu na damskim forum - odrzuca mnie od takich

z tego co pamietam to nasz fiacik goscil tez na innym forum;-) mysle ze z nim jest tak: jest sam i nie moze namowic zadnej laski na umowienie sie z nim! obserwujac pary stwierdzil ze ladnych lasek brak bo wszystko zajete,ciacha,jak to okreslil,juz sie z braku laku i za te lampucery biorą,to co biedaczkowi jemu zostanie?!?!?!;-) ta resztka co została po przystojniakach! a teraz zaczyna sie kurs naszego fiacika:"nawroce jak najwiecej lampucer na naturalnosc,to bede mial jeszcze w czym wybierac!" maluszku-niestety jak juz sam dostrzegles naturalnosc nie jest na topie,to era solara,tipsa,rozmiaru S i spalonego baleyage'u! nic niestety z tym nie zrobisz bo wiekszosc chlopow taka "elegancja" kreci! pozdrawiam i zycze szczescia w szukaniu swojej polowki :-)

evanka - moze i nic nie zrobie ale swojej godnosci nie oddam za przyslowiowa paczke fajek , gdyz dla mnie na rowni z 20 klubowymi sa te lampucery.pall malle to wyzsza polka. takie zapale:) mowcie co chcecie - ze kompleks, co mnie to obchodzi itp.mowie co mi na sercu lezy

Gość Kasienkama
ale sie na niego rzuciliscie...bez przesady troche kultury juz nic nie mozna pisac..ja tez tak uwazam,ze nasze spoleczenstwo jest chore opisuje" banda dziewczyn ,idiotek śmiejących sie w niebo głosy i siedzacych na ławce z papierosami ,jedna zafarbowane czarne i tłuste wlosy plus solara,wysmarowana do tego tapetą i kolczyk w nosie,a ryj zlituj sie..kolejna tleniona blondyna na rózowo jak dziwka ubrana,solara i czarne oczy i miala jeszcze jakies grudki odd pudru na mordzie..i kolejnych nie pamietam jakies przykurcze jak chlopy wygladaly" i co?? miło tak patrzec na takie osoby? aa klnely ..prymitywne lalunie

heheheh Kasienka to rozbila na czynniki pierwsze. ale ciesze sie ze nie tylko mnie to odrzuca.chodzi o to ze takie lampucery zanizaja poziom. nie wiem co musi sie stac , ile pokolen przejsc by to sie skonczylo.bedzie juz chyba coraz gorzej, bo takie lampucery wydadza na swiat potomstwo, ich potomstwo nieskalane inteligencja wyda swoje potomstwo i swiat ogarnie tips, solara i bluzgi bez tej kobiecej magii.

Gość no ale fiat przezywa
ze wlasnie takie dziwczyny maja wziecie - a to przeciez sprawa gustu tych chlopakow , nad tym gustem moze ubolewac i cieszyc sie , ze ma inny, wiec po co sie denerwuje?

tu sie nikt na nikogo nie rzuca,ale podzial ludzi na tych z wyzszej i nizszej polki jest nie na czasie! przeciez to nie czasy istnienia mezaliansow. ja dla jednych jestem brzydka a dla innych ładna,ale nigdy nie dzielilam facetow na tych z mojej lub nie z mojej bajki.jak mi sie ktorys podobal to robilam maslane oko i jakos sie toczylo! moze niektorzy nie umieja o siebie zadbac,ale sa ok i odwrotnie,taki ciachowaty moze miec super look i....nic poza nim!

Gość Kasienkama
kurde:D ja nie mam na imie Kasia:P coo tam..to tylko nick:P ile masz lat? jestem ciekawa na jaką skale mężczyzni to zauwazają:]

Gość Kasienkama
ależ rzucacie sie..bo każdy swoje zdanie mieć może,a wy juz od razu " masz jaki problem ze soba?" co to za w ogole za pytania..zobaczycie jak tych ryneczkow nie polokwiduja to za pare lat tapeta bedzie ciagnac tapete za soba..i jeszcze grube dziewczyny z celulitem.;/ zadbac o siebie trzeba!

no i robilas maslane oczka zapominajac jaki z ciebie paczej jest , na dodatek po tym makijazu wygladasz jak moja babcia;p znam taka o takim usposobieniu i to jest generalnie dla mnie nie pojete.na trzezwo nie zrozumiem tego fenomenu

Gość Kasienkama
hehe ok:)) noo to w miare szybko to dostrzegłes

Gość niestety jednak masz problem
ze soba, a co gorsze inni maja pewnie problem z toba - cos nie tak z psychiką - popytaj zyczliwych, bo gadasz niespójnie

Gość Kasienkama
...brak do was pytan;) załózcie temat o facetach to juz bedziecie zadowolone..

gadam niespojnie bo nie uprawiam seksu w ogole jakmozna uprawiac seks? wyciaga sie babe na pole i ora sie nia pole? to jest wlasnie seks?

Gość gash..
ale ty jestes zakompleksiony:D a opisz nam swoj ideał:)

ten tzw.fenomen trwa juz jakis czas i niestety nie dotyczy tylko dziewcząt,ale w duzej mierze takze facetow:pomaranczowe geby niby po solarce,nazelowane prawie betonowe włosy i piekna biala opinająca miesien piwny koszulka! ciacho nie?!?!?! kazdy na swoj sposob probuje zwrocic na siebie uwage i jest to normalne. ze mnie nie jest paczej;-) no i potrafie zrobic makijaz,dostalam za niego kilka dyplomow i wyroznien takze wygladam napewno lepiej niz twoja babcia!;-)

naturalna, wysoka, szczupla. z klasa , optymistka, romantyczka.pracowita i madra tez:) i kurde znam taka!

evanka - opisane przez ciebie ciacho to nikt inny jak sama krystyna ronaldo;p

Gość gash..
znasz taka? to czemu sie za nią nie bierzesz?

nie biore sie gdyz na nia nie zasluguje. jak juz mowilem. znam swoje miejsce w szeregu. ale cieszy mnie widok takich kobiet.

Gość gash..
powiedziala ci to,ze na nią nie zaslugujesz? przestan pieprzyc jak baba;/ ona o tym wie,ze ty cos do niej?

nie wie ze ja cos do niej poniewaz chce jej oszczedzic traumatycznych przezyc.lubie ja i traktuje jak kolezanke ale musze uwazac na to jak na nia czasem patrze bo sie odkryje. po cichu jej kibicuje by znalazla sobie kogos wartosciowego, na jej poziomie

Gość facet nie myslales o
psychiatrze albo choc o psychologu? Zyczliwie doradzam