Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiacik

Czemu brzydkie dziewczyny maja przystojncyh chlopakow?

Polecane posty

Gość Reddddblue
Kasienkama Ty jakas pierdolnieta jesteś. Napisałaś jaka to ty nie jesteś. a pewnie pasztet i podaje się za kogoś innego. Jak kobieta ma "mysi" kolor włosów to chyba lepiej jak je pofarbuje. Jeżeli ma trądzik to lepszym rozwiązaniem jest nałożenie make-up'u niż straszenie takich jak ty fiat. Kurwa ile ty kasienkama masz lat? 12? a może przesadziłam. Patrz na siebie debilko.

nie biore sie gdyz na nia nie zasluguje. jak juz mowilem. znam swoje miejsce w szeregu przy takim podejsciu do sprawy niestety zostana ci tylko te lampucery! widac nie zalezy ci na niej na tyle zeby o nia walczyc! kazdy zasluguje na szczescie a brzydcy i ladni to nie sa dwa odrebne gatunki czlowieka zeby nie mogli sie laczyc w pary! zrob cos dla siebie i sprobuj zdobyc ta ktora ci sie podoba !

^^ hahahah lubie te slowa - debilko, kretynko, szczegolnie wymawiane rzez 14-letnie krejzolki. zabawne to

Gość Reddddblue
Fiat a jak jest naturalnie niska to co? ma sobie kij ze sprężyną w dupe wsadzić? kretyn :/

Gość gash..
poczekaj poczekaj..bo piszesz tak jakbys byl tym wlasnie chlopakiem ! boo taki moj kolega(i nie wiem cz to nie ty przypadkiem hehe) patrzy sie na mnie jakby cos czul..ale powiedzial mi,ze musze sobie kogos wartosciowego znalezc na moim poziomie;) jak masz na imie?:P

jak jest naturalnie niska to jest naturalnie niska. o co ci chodzi prosiaczku? evanka - kto powiedzial ze zostaja mi lampucery.nie bedzie nikogo i tyle. ja chce tylko by w moim swiecie nie bylo tego ''brudu''. szkoda ze nie tu , w Polsce, pieknym kraju ale ludzie nie tacy jak powinni;p nic nie bede walczyl.moge tylko jej pomoc znalezc kogos odpowiedniego

Gość Kasienkama
no i odezwala sie zazdrośnica;) nie chcialam sie chwalic..zawsze marzylam o tym,zeby byc niska brunetka naprawde i nie obrazaj mnie bo sobie tego nie życze;) a 12lat juz skonczylam spokojnie;]

Gość Reddddblue
a to przepraszam...to kiedy 13 lat stuknie?

Gość gash..
ee to on sie nazywa tez na "M" ale nie Marcin:P

Gość Kasienkama
nie badz żalosna;) ile ty masz lat co? 14? bo sie zachowujesz jak gnojówa..

jezooo,jakie to glupie myslenie!! jakby Adam tez tak myslal o Ewie, to ta pewnie w koncu by sie z orangutanem puscila i wszyscy dzisiaj dyndalibysmy na bananowcach!!! tak nie wolno myslec,troche wiary w siebie ludzie!!!

Gość gash..
ma na imię Michał:)

Gość Reddddblue
Bo prawda jest taka, że każdy z nas jest inny i ma do wszystkiego prawo. Nie rozumiem jak mozna tak rozgraniczać: "Brzydka"-do piachu,. Przecież najważniejsze powinno być to jakimi ludźmi jesteśmy. Co innego byc nieatrakcyjnym a co innego zaniedbanym. To, ze dziewczyna farbuje włosy i się maluje nie oznacza, że jest "Be"

Gość Reddddblue
Kasienkama pewnikiem więcej od Ciebie GÓWNIARO ;)

Gość Reddddblue
Wzywaj tylko w szczególnych wypadkach

hahahahhahahha jak ty evanka popierasz kogos takiego jak redblue to czesc czolem, ogorki w rosole

Gość Kasienkama
źle po prostu mnie zrozumialas,albo ja źle napisalam..chodzi mi o to,ze jezeli juz dziewczyna zafarbuje wlosy to przynajmniej niech je potem myje,a nie zafarbuje bo jej sie kolor podoba,a potem z taka tłustą banią wychodzi do ludzi..wiem,ze liczy sie wnetrze i to przede wszystkim,ale jak moze taka 20latka wygladac na 40letnią otyłą babe! po prostu zrezygnowac z tłustych rzeczy i troszke sportu,wycieczek,podrozy,a nie siedzenia na dupie z pudelkiem lodow przed tv..

Gość Reddddblue
Poparła moją ostatnią wypowiedź a nie moją opinię na temat piszących na kafe :) a to różnica :)

Gość Kasienkama
mam 24;) jak juz to nie gówniaro bo ty pewnie jestes starą ,niechcianą i zakompleksioną babą idz prac rzeczy i gotowac obiady..nie masz z kim o tej porze baraszkowac? oo jak mi przykro;/ załosna idiotko..od 7 boleści śmierdzisz na kilometr moze czas ma łupucupu w wannie coo?;/

Gość Reddddblue
A no to zwracam honor...źle Cię zrozumiałam

Gość Kasienkama
....ja już nic lepiej nie pisze ..bo tu w ogole nie mozna sie wypowiadac;/ zaczelas naskakiwac jakbys miala 60lat i rodzine na głowie !

Gość Reddddblue
widać, że Ty raczej nie masz z kim baraszkować skoro przed kompem siedzisz :) współczuję :) jestem w Twoim wieku GÓWNIARO :)

Gość a 60letnim z rodziną
wypowiadnie sie na kafe jest zabronione?

Gość Kasienkama
..spokojnie o mnie sie nie martw