Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiacik

Kim jest normalny chlopak?

Polecane posty

jakie cechy powinien osiadac? na jakiej podstawie mowicie w ogole ze szukacie/macie/chcecie normalnego chlopaka? ma byc jak wasz ojciec, dziadek? czyli z pokolenia prl, gdzie nie bylo metrusow? ale tam byly same cwaniaki, brudasy,niewychowane buraki pijace i leniace sie w pracy, kombinujace co zrobic by sie nie narobic. takich chcecie? dlatego mowiecie ze teraz prawdziwych mezczyzn juz nie ma bo i tamte czasy sie skonczyly? odpowiadac bo przetrzepie skore paskiem taty!:)

Gość gdzie...
madry, stanowczy, wychowany, czyli nie czeka az mnie drzwi od windy zmazdza albo walizka dlon oderwie; zaradny- zarowka w aucie, dziura w scianie, korki do wymiany... to dla niego drobiazg; czysciutki i pachnacy (solar i pol sloika zelu we wlosach odpada), przystojny- to tak w skrocie... acha i nie jedzie na splyw w koszuli... ani bialych adidasach!

Gość Majsha
powinien być sobą! nie chce chlopaka,ktory zmienia sie dla mnie..ma być sobą !:) a wtedy nasz kontakt bedzie naprawde super;)

ma byc z poczuciem humoru, uprzejmy, zdecydowany, opiekunczy i inteligentny by sie fajnie oraz ciekawie gadalo. co do wygladu --nie istniejadla mnie jakies szczegolne wyznaczniki typu wysoki, brunet eccc... po prostu musi miec to "cos" by sie spodobal:))

Gość Majsha
ale ty jestes cwaniaczek:) jakie ty masz wymagania co? tylko bardziej szczegółowo prosimy..

Gość gdzie...
noooooo stara panna to ja napewno nie jestem hahahaha- sama spelniam prawie wszystko, co napisalam... napatrzylam sie na lebiegi co nie potrafily zyrandola przykrecic...

Gość gdzie...
ps skoro ja potrfaie zrobic to i tamto, pachniec, sprzatac, fakultet robic- do tego nie waze sto kilo to dlaczego mam nie marzyc by spotkac takiego faceta? pzdr :-)

NORMALNY: - zdrowa psycha, nie jakis wypaczony! - odpowiednie zachowanie (zgodnie z kanonami) - zywy, energiczny, nie znosze apatycznych!

Gość gdzie...
i zeby nie plakal... nienawidze jak facet ryczy- jest zalosny...

Gość gdzie...
skoro my mamy byc piekne, zadbane i do tego madre to dlaczego mamy tego nie wymagac od facetow? w wiekszosci przypadkow ideal kobiety to wysoka, szczupla blondi o duuuzych niebieskich oczach... facet sie oburza kiedy pisze to co mysle...

Gość gdzie...
ale fakt- facet jest albo atrakcyjny albo inteligentny... szukam w mej pamieci polaczenia tych dwoch cech, bieda!

Gość gdzie...
? moze odrobine...

Gość Reddddblue
Zgadzam się z Garsonka :)

Gość Reddddblue
gdzie- Garsonka mówiła o autorze topicku :)

Gość gdzie...
to troche mi ulzylo... juz myslalam, ze obcy ludzie mowia, iz ze mnie maruda- paskuda

Matylda1983 NORMALNY: - odpowiednie zachowanie (zgodnie z kanonami) ^^ hahaha przez kogo wyznaczonymi? przez bravogirl czy filipinke? a do reszty kobiet. wiadomo nie od dzis ze wy jestescie wspaniale, piekne, pachnace i do tego lekko sfaceciale, bo w koncu w dzisiejszych czasach ciezko o kogos potrafiacego naprawic kran, tylu tu metrusow dbajacych o paznokcie;/ sporo tych wymagan a i tak zyjac w tym kraju musicie obnizac poprzeczke o jakies 3 poziomy. takie damy ze mucha nie siada

Gość gdzie...
no niestety, ale faceci stali sie zniewiesciali... nie bede czekac az facet nauczy sie wkrecac srubki, bo sam to 3razy szybciej zrobie

i sama sie zaspokoisz sztucznym penisem ktorym sie zaplodnisz. juz niedlugo tak bedzie. wierze w seksmisje

Gość gdzie...
ps wcale nie powiedzialam, ze mi sie to podoba i ze jestem z tego dumna- po prostu albo sobie wtyczke wymienie albo mnie ktoregos dnia prad kopnie- mniej wiecej na tej zasadzie

Gość Reddddblue
Fiat, jakże twoja wiara różni się od mojej

Gość gdzie...
o sztucznym penisie hmmm moze kiedys pomysle, a dziecko juz mam :-) chociaz marze o corce wiec seksmisja? nie o to chodzi by sie z Toba droczyc badz stawac w szranki na slowa... pytales wiec wyrazilam swoje zdanie ot i wszystko

wyszlo tak jakbys podawala sie za kobiete robocopa.:) oraz odebralem to tak jesli facet nie potrafi wkrecic zyrandola to nie facet.staroswieckie myslenie. czemu nie mozna kochac kogos pomimo jaki ejst a nie - najpierw lista zyczen i pozniej sie zobaczy.przy takim mysleniu ze stresu nam opada

Gość Reddddblue
Idę poczytać jego posty na erotyku. Zobaczymy jaki z niego macho :P

Gość gdzie...
zadales na pocztaku pytanie czyz nie tak? odpowiedzialam... nie jestem robocop-em, ale tak jak kobieta powinna byc taka a siaka (piszesz o tym na innym topiku) tak facet powinien to i owo...