Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRED

Kocham Cię Malwinko Jak nikogo nigdy nie kochałem

Polecane posty

Gość KRED

Wybacz mi chciałem ci zrobić tylko na złość, nie wiedziałem jak to rozwiązać pomimo mojego dupnego charakteru chcę być dla Ciebie wszystkim, zmienię się obiecuję, daj Nam szansę .

Gość KRED
wybacz kochana jestem wrakiem człowieka bez ciebie, mam ochotę się zabić nawet próbowałem dobrze że ktoś mnie wyciągnął ja tak cię Kocham wszystko mogę sobie odpuścić dla Ciebie jeżeli będziesz tylko chciała.. Jesteś Kobietą Mojego Zycia Nie ma ciebie, nie ma mnie Porozmawiajmy chociaż daj mi szansę błagam cię A

Gość boboladka
KRED ja tu Malwinki nie wiedziałam moze jej to powiedz a nie tworzysz na kafe bla bla story:P

Gość KRED
nie chcę ze mną rozmawiać a wiem że zaglądała tu czasami może by to zobaczyła , jestem kompletnym idiotą, nie wiem jak do niej dotrzeć żeby dała nam szansę , wszystko mi się w żyiu pieprzy i nikt mi nie pomaga gdy była obok mnie Ona wszystko było inne, robiłem dla niej wiele rzeczy teraz mam ochotę się powiesić żeby się nie męczyć, tak mięczak jestem ale nigdy jeszcze nie przeżyłem takiej miłości

Gość gash..
co jej zrobiles?

Gość boboladka
Powiedz co jej takiego zrobiłes.. i po jaka cholere chcesz sie zabijac, a raczej szantażowac tym ze sie zabijesz ... dla mnie to podłe

Gość boboladka
Tak wieszaj ... oj szkoda mi słów bo mój ktos tam też mnie szantażował ze sie zabije ze świat beze mnie nie istnieje.... a za błedy trzeba pacic

Gość KRED
jej nie szantażuję, tylko koledzy i rodzina wiedziała o moim załamaniu ona mi robiła na złość i imprezowała , olewała mnie jakiś czas, nie wytrzmałem tego i sam tak zacząłem , zapoznałem kogoś i wyjechałem na wakacje, ale to w formie koleżanka-kolega bo ona mi się kompletnie nie widziała. zresztą jak tylko o Niej myślę, dla mnie jest idealna. ona tego nie chce mi wybaczyć, bo uważa że tam pewnie do czegoś doszło,,,nazywam mnie chujem, ruchaczem, bardzo przykre słowa padają ale ja nic nie zrobiłem, jedynie to mogłem nigdzie nie wyjeżdzać al e ona w tym czasie też się dobrze bawiłą

Gość boboladka
Oj powiem tak to skoro tak Cię traktowała to w czym Tkwio jej ideał:)

Gość a dlugo byliscie razem
moze jest szansa to naprawic?

Gość a skad ta Malwinka jestem może
ją znam;) znam dwie Malwinki;)

Gość juz cie nie ma