Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaccccccccc

powiedzialam mu ze to chyba koniec

Polecane posty

Gość onaccccccccc

ale nie jestesm do konca pewna on od 2 dni sie nie odzywa wcale myslałam ze jak chłopak kocha to walczy stara sie prosi o szanse a on nic;( tzn ze naprawde mnie nie kochał?/ i w rzeczywistosci nie zalezało mu na mnie?

Gość onaccccccccc
w sumie chcialam zeby bardziej sie staral zeby mniej mnie olewał i wnerwiłam sie wtedy on nie pytał czemu nie dociekał chyba mu to wisi

Gość onaccccccccc
up

Gość paina u chocolat
ale wytlumaczcie mi jedno..gdyby to chlopak jej powiedzial zakazalisbyscie sie jej do niego odzywac..zeby zachowala swoja dume.... ale kiedy to ona facetowi powiedziala, to on ma sie przed nia płaszczyc i zabiegać? nie dziwie mus ie ze sie nie odzywa i tyle... a jezeli chcesz to odkrecic to sama rusz tylek zeby cos zrobic ot co

Gość onaccccccccc
niechce odkrecic skoro mnie nie kocha nie bede za nim latała myslałam zew chociaz bedzie chciał wiedziec czemu koniec i bedzie probował nawiazac jakikolwiek kontakt a on nic;/

albo lepiej sie odrazu przyznaj ze wcale z nim zrywac nie chcialas tylko chcialas postraszyc:D hę:D? myslals ze wtedy bedzie za toba biegał i adorował bos ie wystraszy a tu KLOPS:D

Gość onaccccccccc
ja go kocham ale on traktował mnie niezbyt dobrze olewka rzadkie esemesy zero wyjsc gdziekolwiek do tego niezbyt czesto sie widywalismy i co mam teraz zrobic czekac/?? czy dac sobie spokoj z nim:(

Gość facet ma sie starac
a kobieta do licha dlaczego nie ? dlaczego to wlasnie facet ma ciagle o kobiete zabiegac i ma czuc sie niepewnie ? a tak wlasnie wy baby chcecie :-o

facet zachowuje sie calkowicie normalnie-to ty zerwalaś a jemu męska duma nie pozwala się płaszczyc i błagać żebyś wróciła. Pozatym poczytaj sobie porady jakie otrzymują faceci gdy zrywa z nimi dziewczyna-\"nie odzywac sie, zerwać kontakt-jesli kocha i jej zalezy to wróci\". Jeśli go kochasz to sama sie do niego odezwij i sprawdź jego reakcję. Jeśli facet coś do Ciebie czuje to się z Tobą spotka-jak nie da Ci to do zrozumienia. Sam kochałem jak cholera ale po zerwaniu nie tylko zerwalme kontakt ale byłem wrecz dla niej niemily-teraz znów jesteśmy razem ale to ona poprosiła o powrót-sama zerwala i sama musi to odbudowac. Tyle.

Gość eddddddddddddddddddddd
up

Gość Gosc

To chyba jakiś żart, zerwała bo był olewatorem to że dziewczyna przeżywała (stary temat) to jest NORMALNE, ale on chyba wiedział, że za darmo go nie pogoniła. Mam nadzieję że dziewczyna już dawno jest z innym i wiedzie normalne życie z dala od lenia któremu się dupy nie chce ruszać bo to dla niego za wiele a tacy są sami sobie winni, że tracą fajne dziewczyny a po czasie to oni nagle płaczą i sobie przypominają niestety coś o tym wiem, ale pogoniłam dziada i powiedziałam po (sic!!!) 10latach !!! Wypad z baru. Dziś jestem szczęśliwa u boku innego, dodam, że jak się rozstalam to miałam 30lat i myślałam, że już nic dobrego mnie nie czeka, a jednak:) 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

To chyba jakiś żart, zerwała bo był olewatorem to że dziewczyna przeżywała (stary temat) to jest NORMALNE, ale on chyba wiedział, że za darmo go nie pogoniła. Mam nadzieję że dziewczyna już dawno jest z innym i wiedzie normalne życie z dala od lenia któremu się dupy nie chce ruszać bo to dla niego za wiele a tacy są sami sobie winni, że tracą fajne dziewczyny a po czasie to oni nagle płaczą i sobie przypominają niestety coś o tym wiem, ale pogoniłam dziada i powiedziałam po (sic!!!) 10latach !!! Wypad z baru. Dziś jestem szczęśliwa u boku innego, dodam, że jak się rozstalam to miałam 30lat i myślałam, że już nic dobrego mnie nie czeka, a jednak:) 

Dokładnie!