Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całkiem taka jak wy

Jeśli ktos zachował się podle i chamsko wobec mnie

Polecane posty

Gość całkiem taka jak wy

ktoś w rodzinie, a konkretnie - wujek - co zrobić? I to nie raz, ale powtarzało się to z 3 - 4 razy. Kiedy zdarzyło się to pierwszy raz, byłam BARDZO zaskoczona. Jego Ciotka powiedziała wtedy do mnie: "wpuśc jednym uchem a drugim wypuść to co wujek mówi" i tak też na jej prośbę zrobiłam. Jak sie okazało - niestety. Od tamtej pory tej ..piiiiip..... nieustannie pozwala sobie ku mojej wściekłości i złości na osobiste głupie wycieczki. Ja milczę, a w środku się gotuję. Co robić?! Odciąć się? Czy przedtem dać sobie satysfakcję i wypowiedzieć się publicznie prosto w ten jego głupi pysk co czuję i myślę ? wprawdzie nie tak zostałam wychowana, ale wielokrotnie przekroczono moje granice i coś we mnie aż bulgocze.

Gość całkowicie czarny kot
właściwie to nic nie wiemy o tym co wuj ci mówi, w jaki sposób to robi, czemu ciotka uważa to za mało wazne, czemu ty za bardzo wazne... może podaj jakis przykład

jezeli jest to faktycznie cos niemilego to dlaczego mu nie odpyskniesz tak zeby w piety poszło? miej w dupie to ze jest starszy czy ze to twoj krewny i trzeba miec szacunek do niego nikt nie ma prawa cie obrazac, oczywyscie jezeli nie wyolbrzymiasz problemu