dddnio 0 Napisano Sierpień 16, 2008 hej, czy jeżeli sie przerwie tabsy to w pierwszym miesiącu po nim organizm już jest ponownie gotowy do rozpłodu? czy musi minąć jakiś czas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lakjdasdias Napisano Sierpień 16, 2008 zajść w ciążę możesz praktycznie od razu po skończonym pierwszym okresie po tabletkach. Nie biorąc tabletki z następnego opakowania nie jesteś już zabezpieczona. Jednak dla dobra matki i dziecka należy minimum przez miesiąc uważać by nie zajść w ciążę. Ciąża w pierwszym miesiącu po skończeniu brania tabletek może być mnoga, dzieci mogą urodzić się słabe, chore a i matka może ciężej przechodzić ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dddnio 0 Napisano Sierpień 16, 2008 mi bardziej chodzi o to jakie jest prawdopodobienstwo ze sie nie zajdzie niż zajdzie, gdzies pisze ze około 3 mieisecy może być niepłodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Broneczka25 0 Napisano Sierpień 16, 2008 może sobie pisać ale powszechnie wiadomo że po odstawieniu bardzo łatwo zajść i to w mnogą ciążę też :) więc uważaj jeśli nie chcesz....być jeszcze mamusią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dddnio 0 Napisano Sierpień 16, 2008 właśnie nie chce być ;/ a mnie troszkę poniosło i odbyłam przerywany stosunek ale w przed ostatni dzień dni płodnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach