Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miletkaaa

jak sie zachowac w stosunku do tkaiego skonczonego idioty ? help !!

Polecane posty

Gość miletkaaa

bylam na randce z kolesiem.. poznalismy sie w pubie ja pracuje jako barmanka on staly klient. po randce... wiecej sie nie odezwal ;o przyznam ze na randce sie calowalismy iprzytulalismy. potem nic... widzac mnie za barem w pracy poczatkowo jakby mnie unikal, uciekal, nie chcial sie wdawac w zadne rozmowy, teraz minelo juz 2 tyg wiec czasami jak jest w pubie to gadamy o pierdolach co tam itd .... nic wiecej . .. yyyy nie wiem jak sie mam zachwoac zwlaszcza ze strsznie mi sie podoba i chcialabym sie znim znow spotkac :( czemu mnie olal ? !

Gość pracujesz zagranicą tak
???? I ten klient to nie jest Polak?

olał cie, bo już cie zdobył... serio, oszczędź go sobie, bo nie warto. napewno spotkasz jakiegos lepszego;)

Gość Aronoł
a czemu ty olewasz facetow?

Gość daisy more
badz soba,nie narzucaj sie,przykre ale widocznie nie przypadlas kolesiowi do gustu,bywa i tak,zakoncz ten rozdzial i tyle

Gość miletkaaa
tak dodam ze jestem w anglii , on jest anglikiem. ja olewam jak mi sie nei podbaja albo sa zje ba ni ale ja jemu sie bardzo podobam i nie wydaje mi sie zebym byla zjebana eh sama nie wiem ale nie dajem i to spokoju mimo ze ro juz 2 tyg temu bylo poza tym on jest sexyyy i ciagle go widuje :/

Gość pracujesz zagranicą tak
już tutaj pisałaś i dostałaś odpowiedź- on nie był zainteresowany, ew. pomyślał, że jesteś dupodajną Polką i że osiągnie wiele na pierwszej randce, nie zrobiłaś mu nawet loda, więc przestał się interesować. I tyle🖐️

Gość daisy more
widocznie nie jestes na tyle interesujaca by na dluzej zainteresowal sie Toba,calowalas sie juz z nim na pierwszej randce wiec koles mogl pomyslec ze Ty tak z kazdym,szanuj sie a beda Cie inaczej traktowac,

Gość ol cia
jak anglik ci się może podobać, masakra, jak widze tych obrzydliwców w Kraku, to mi się rzygać chce

Gość Aronoł
no wlasnie skoro ty olewasz z takich powodow to koles pewnie tez z jednego z tych powodow cie olal

Gość miletkaaa
hehe ja tez widuje ciagle w krk angloki i mialam tkaa sama opinie o nich jak ty ale uwierz niektorzy sa naprawde hooooot.... a ten 'moj' jest bardzo bardzo przystojny, ma cos w sobie a przede wszystkim jest nieziemsko towarzyski, wesoly, zabawny ogolnie wybija sie z tlumu... jeden maly minusik nie ejst zbyt wysoki, ja mam 170cm on jest ciut wyzszy ode mnie dla niego zrezygnowalambym z ukochanych obcasow gdyby tlyko chciual ale wyglada na to ze nie

Gość miletkaaa
to byla moja 1sza randka od 2 lat i nie widzialam nic zlego w calowaniu sie rpzeciez to nie znacyz od razu ze jestem latwa polka. poza tym to on skradl mi calusa ;)

Gość obecny
Zapytaj go o przyczynę braku zainteresowania. Ty! A co ty sobie wyobrażasz? Może powiedziałbyś łaskawie co ci nie pasuje we mnie że o drugiej randce nie wspominasz i udajesz że widzisz mnie po raz pierwszy. Co ja pokraka jestem czy może gorsza? ;) Nie myśl że to taka głupia rada. To droga do odpowiedzi na twoje pytania. Tylko mi nie mów że możesz wyjść na idiotkę bo to sprawa chyba drugorzędna. Ps. Treść tekstu jest właściwie obojętna ale najlepszy jest żart bo daje mu możliwość odpowiedzi a nie zapędza do narożnika.

Gość milenaaa
no wlasnie tak mysle ze to zrobie ale czas mija , z jego strony zadnego zainteresownaia a ja nie mam jakos okazji bo albo jestem w rpacy i wokolo pelno ludzi albo on z kims jest :/ ale mecze sie strasznie z tym i wiem ze musze zaptyac msuze