Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieczka

od kiedy po porodzie...???

Polecane posty

Gość kasieczka

jak myslicie, od kiedy po porodzie mozna zaczac cwiczyc(np. brzuszki)?Albo inne cwiczenia na pozbycie sie brzuszka i powrotu do dawnej sylwetki? czy po 3 tyg juz mozna czy lepiej poczekac? Z gory dzieki za odpowiedzi :)

Gość była cieżarna radzi
najlepiej zaczać od ogólnej gimnastyki brzucha! Te tzw. brzuszki to dobre na ramiona i miesnie wzmacniajace podbrzusze. Na brzuszki bedzie pora za kilka miesiecy.... najwcześniej pól roku

Gość kasieczka
ojej... tak dlugo?? to teraz jakie moge robic cwiczenia na pozbycie sie brzuszka, wzmocnienie miesni brzucha itp???

Gość anka8383
Ja zaczęłam po 6 tyg. Zaczynałam od 20 i zwiękaszałam powoli ilość. Czułam się dobrze i nic się nie działo. Teraz robię 100 dziennie i zostało mi jeszcze 3,5 kg. do zrzucenia a było 29 kg

Gość do anka8383
a ile czasu zajelo ci zrzucenie tych kilogramow?i co robilas oprocz brzuszkow, jaka dieta?gratulacje!

Gość a po CESARCE
??? kiedy można zacząććwiczyć??? chodzi mi głównie o brzuch, bo z resztą raczej nie będę miała problemu, ale to brzuszysko...:O

Gość bababetix
eeeeee daj sobie spokoj z cwiczeniami przeciez tyle jest roboty przy dziecku ze nawet nie bedziesz wiedziala a stracisz zbedne kilogramy. ja np. waze teraz mniej jak przed ciaza.

Gość DO bababetix
a ile ważyłaś przed ciążą i przy jakim wzroscie?