Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renia1719

tabletki anty

Polecane posty

Gość renia1719

czesc dziewczyny!! Biore tabletki od niecalego roku z mieseczna przerwa i pierwszy raz mi sie zdarzylo ze nie mam tabletek....dzis musze wziac tabletke ale bede je miec dopiero w poniedzialek albo we wtorek...wiec nie wiem co mam robic :/ czy przeczekac miesiac czy zaczac je brac od poniedzialku tak normalnie???pomozcie mi bo naprawde nie wiem co mam robic??i nie wiem czy do tego poniedzialku bede sie mogla jeszcze kochac normalnie czy juz z zabezpieczeniem???pomocy!!!!

Gość sama mówisz że dla niego
przecież znasz doskonale odpowiedź :-) Nie możesz ot tak sobie zaczynać kiedy bedziesz chciała. Więc albo sobie odpuść na ten miesiąc i jednocześnie zabezpieczaj się, po nie będziesz chroniona

Gość duell
idz do apteki to ci dadzą bez recepty jak powiesz ze musisz dzisiaj wziąc a nie masz recepty

hihihi - dadzą bez recepty :) Ciekawe od kiedy ktokolwiek bez recepty sprzeda ci hormony? !!!! Daj namiar na tę apteke, zaraz ją zamkną

Gość fomana
możesz zacząć brać kiedy chcesz ale przez ten miesiąc będziesz musiała się dodatkowo zabezpieczać

no to niby po co ma brać wtedy? Bez sensu zupełnie

Gość renia1719
no bo wlasnie gdzies slyszalam ze do 10 dnia moge wziac i tydzien z zabezpieczeniem moge sie kochac...a potem juz norlanie ale nie wiem czy to prawda ;/

Gość fomana
po to żeby następny okres dostać w terminie, bo jeśli nie będzie brać tabletek to może się zdarzyc tak że na okres bedzie czekać ze 2, 3 miesiące i przez te miesiące będzie musiała się inaczej zabezpieczać.

Gość lusesitaa
renia1719 przeczytaj co pisze na ulotce jeśli jest tam informacja o tych 10 dniach to tak zrób jeśli nie ma to nie rób