Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Widzieliscie to - szok

Widzieliscie to - szok

Polecane posty

Gość komentarz nad osobowka rzadzi
:):)

Gość dupe nie kierowca
nie wiem na co on czekal, zeby sobie popatrzec na trabke?:o

Gość śp
a po jaką cholerę kierowca stanął na środku drogi i się gapił? :o komentarz nad osobówką mnie rozwalił.

Gość eetam tornada nie sa dla mnie
czyms strasznym, bez problemow poradzilbym sobie w tej sytuacji poniewaz dysponuje ogromnym doswiadczeniem ( ogladalem Twistera trzy razy)

Gość gapil sie dlatego
ze gdyby jechal i wiatr przewrocilby autokar, szkody w ludziach moglyby byc "nieco" wieksze. Tylko na filmach bohaterscy drajwerzy scigaja sie z tornadami :o teraz jasne?

Gość dupe nie kierowca
traba ma srednice kilkunastu metrow:o jakby jechal caly czas ze 30 na godzine to moglby ja ominac a w razie wypadku i tak by sie nikomu nic nie stalo przy takiej szybkosci, zreszta dupa na koncu i tak ruszyla do przodu bo ktos madrzejszy zaczal krzyczec z tylu zeby jechal:o frajerstwo:o

Gość to się właśnie nazywa
pozbawienie możliwości działania we własnej sprawie. Albo uzależnienie od decyzji innych. Dlatego lepiej nie jeździć autobusem, można sobie samemu jechać albo stać, jak się komu podoba. A swoją drogą, to w skórze tego kierowcy nie chciałabym być, cały autobus ludzi a tu z boku taka niespodzianka. I co tu robić słuchać tych co krzyczą jechać, czy słuchać tych co krzyczą stać.

tak... zwłaszcza, że niektórzy nie mogą ruszyc SIĘ w chwili wielkiego stresu... a co dopiero kierowac autobusem... a wątpię, że kierowca spodziewał się trąby powietrznej...

Gość dupe nie kierowca
tym bardziej ze traba szla niemal rownolegle do szosy w kierunku autokaru, tyle to chyba mogl zauwazyc a ten se stoi i mysli,ze takiego kolosa nie ruszy byle trabka:o

Ale mądrzyście są. Dobrze zrobił, że się zatrzymał. W momencie kręcenia filmu ON JESZCZE JEDZIE. Ale gdy zorientował się, że nie wyprzedzi, to się zatrzymał. Z tego autobusu NIKT NIE ZGINĄŁ i to jest najważniejsze. Niedaleko mnie w okolicznych wioskach wczorajsze tornado zniszczyło 200 domów. To jest dopiero tragedia..

Gość dupe nie kierowca
w momencie krecenia on sie toczy i zatrzymuje:o gdyby jechal dalej zdazylby uciec:o

Gość dupe nie kierowca
ale ktos ze strachu mogl sie posrac w majty i byloby nieprzyjemnie:( o zawale nie wspominajac