Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama sobie nie poradzę

zgliszcza po nieudanym związku

Polecane posty

Czy ktoś może ma doświadczenia z psychoterapią lub zna psychoterapeutę z okolic Gorzowa Wlkp ? Jestem po nieudanym związku i zbyt długo nie mogę sobie z tym poradzić, zamykam się w sobie i popadam w depresję. To silniejsze ode mnie. Proszę o jakieś informacje

Gość całkowicie czarny kot
nie ma w Twoim mieście ośrodka kryzysowego?

Szukam osób, które korzystały z pomocy psychoterapeuty, mają w tej kwestii jakieś doświadczenia- dobre lub złe. Chciałbym udać się do kogoś, do kogo mogę mieć zaufanie.

To chyba jednak nie miejsce na tego rodzaju dyskusje. Ten portal tworzą osoby, które chcą szokować i prowokować.

Gość NoweOrangeGo
może po prostu nie ma tu osób z takimi doświadczeniami? szukaj w necie informacji, tam jest dużo o tym jak rozpoznać czy terapeuta jest ok. najlepiej iść do jakiegoś miejskiego ośrodka, np. terapii uzależnień, albo kryzysowego i tam - jeśli nie ma psychologa, który mógłby Ci pomóc - poprosić o rekomendacje.

Gość miałam podobnie
Miałam podobne doświadczenia i wyszłam z tego. Głównie to zawdzięczam to swojej Mamie i sobie. Ale była też pomoc psychologiczna. W Poznaniu mogłabym Ci służyć jakąś radą. Ale w Gorzowie Wlkp. niestety nie. Jednak wierzę, że skoro zaczynasz szukać wyjścia to je znajdziesz. Trzymam kciuki. Bądź silna. To nie jest normalny stan. Z tego się wychodzi, jeśli się bardzo chce.

Gość całkowicie czarny kot
moje pytanie o ośrodek kryzysowy nie było na odwal się... w Krakowie taki jest - można tam iść w każdym momencie, są psycholodzy na dyżurach, można porozmawiać... są takie miejsca - może w Gorzowie tez jest takie miejsce...