Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaffe nostre

Bardzo boje sie spotkania z moim ex...czeka nas decydyjaca rozmowa..pomocy

Polecane posty

Gość kaffe nostre

Kompletnie nie wiem jak sie przygotowac do tej rozmowy. Mamy obydwoje juz swoje lata. Ja troche jestem osoba z tych, ktora zanim pomysli, to zrobi sto rzeczy. Czesto za to placilam wysoka cene. Pewne decyzje w tym zwiazku za szybko i za latwo mi przychodzily. Oczywiscie on tez nie byl bez winy i moglabym wypisac teraz na kartce czym mnie zrnail. Problem w tym ze w realu szczera rozmowa nigdy nam sie nie udawala, zawsze zmienialismy temat i stad tyle nieporozumien. A wiec ja podjelam decyzje o rozstaniu( moze troszke pochopnie , moze aby go otrzezwic). On po raz pierwszy postawil sie i przyjal to z honorem. Dwa miesiace po rozstaniu jeszcze dogryzalismy sobie troche. On dzwonil, czasami przyjezdzal aby mnie zobaczyc na minute a potem odjezdzal z wielce obojetna mina. Postanowilam, ze tak nie mzoe byc. Zadzwonilam do niego, o dziwo-odebral. Ma przyjechac we wtorek i mamy na spokojnie pogadac. A teraz boje sie, ze on nie przyjedzie albo przyjedzie i uslysze cos niemilego dla mnie:(

Gość kaffe nostre
I jak nie wyjsc na zebraczke uczuc? Nie chce sie przed nim rozklejac ani blagac o powrot bo w sumie to ja odeszlam i on tez ponosi jakas wine. Moglby poprawic sie na przyszlosc przeciez.

Gość kaffe nostre
Nie chce aby wyszlo na to, ze ja glownie skleilam ten zwiazek a on nadal bedzie robil to co robil albo co gorsze ja bede teraz gonila kroliczka

Gość ziemniaki
dokladnie, po co sie z nim umawiasz? Badz konsekwentna w tym co postanawiasz Inaczej facet nigdy nie bedzie Cie naprawde szanowal

Gość kaffe nostre
kurcze sama nie wiem czego chce

Spotkaj sie z nim !!!! Przemysl uwaznie co masz mu do powiedzenia, pozniej moze byc za pozno :( Jezeli poczujesz radosc z tego spotkania (albo jesli ja czujes za kazdym razem gdy go widzisz etc. ...to masz odpowiedz) :)

Gość kierowca z dlugim stazem
nie wchodz drugi raz do tej samej rzeki...bedziesz zalowac!!!

Gość niunia_a
Zawsze warto pogadac. Odeszlas wiec pewnie mialas powod. Moze rozmowa oczysci zale i rozpocznienie na nowo albo pojdziecie w swoja strone. Nie sluchaj wyzej tych negatywnych odpowiedzi. Zycie potrafi bardzo zaskakiwac!