Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rogacz czy nie rogacz

Na odchodnym przyznała się do zdrady

Polecane posty

Laska po 4 latach przy rozstaniu przyznała się, że spała z innym. Powiedziała dopiero, jak się wyprowadzała. Kobiety, zmyśliłybyście coś takiego, żeby dokopać? Czy raczej na koniec mówicie w oczy całą prawdę?

Gość mowimy zeby
dokopać. samo życie. wszyscy zdradzają...

Gość jakaś powiedzmy Kasia
zmyśliłabym żeby dokopać.Ale to zależy od charakteru, są takie który nigdy by się nie przyznały, są takie które na odchodnym i takie które wymyśliłyby.To już ty musisz wiedzieć jaka była ta twoja

Gość mowimy zeby
Ja raz zdradziłam, ale przy rozstaniu się nie przyznałam. Wolałam dogryźć w inny sposób;)

W sumie to i tak nie ma znaczenia, chociaż mieć świadomość, że tyle czasu się zmarnowało z taką osobą :o

Gość tez powiedzialam
jak odchodzilam o wszystkich swoich grzechach i ze 10 lat go zdradzalam z jednym i tym samym chlopakiem. Po co? Niewiem...czysta glupota ale i tak nie zaluje,ze odeszlam. Kobiety przewaznie jak odchodza to mowia prawde aby chyba rzeczywiscie dokopac.

nie wiem co lepsze, mnie moja zostawila po 3 latach wspolnego zycia i mieszkania. powodem bylo ze ona czuje ze to nie to. i chyba latwiej by mi bylo gdyby mnie zdradzila :) wtedy nie ogladalbym sie wstecz

Gość ja... ja
nigdy sie nie przyznalam... mialam faceta tak pewnego siebie... ech smiech mnie ogarnal, gdy palakal... niech mysli, ze tylko on robil skoki w boki

Do ŻONA CO UWIELBIA SEX : Dokładnie :) Mogłeś powiedzieć ze jeżeli uprawiała sex z kochankiem tak jak z Toba, to mu współczujesz :D

Gość bdgd
Tak, zmyśliłabym coś takiego.