Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjxm.

jakie to uczucie przytulić się do faceta?

Polecane posty

Gość mjxm.

jakie? opiszcie... Takie najzwyczajniesze w świecie przytulenie się... jeszcze jakoś nigdy nie mialam okazji... (mam 20 l.). :(

Gość chętna do pogadania
bardzo suuuper :) nawet nie wiem jakimi słowami je opisać ..

Gość mjnmm
fajne to mzoe i ono jest o ile nie trafisz na zboczenca i narcyza co od razu lapy pod bluzke pakuje i jezyk do ucha... fuj:o

Takie samo jak do koleżanki, tyle że koleżanka nie zaczyna się chwilkę później do Ciebie dobierać :p

Gość oj nie znowu ty
mjxm. ja miałam taką okazję tylko raz hm... wspaniałe ;) w sumie wszystko zalezy do jakiego faceta się przytulasz...

Gość Kajkakajka
Przytulajac się do osoby ktora sie kocha ma sie poczucie bezpieczenstwa, poza tym czuc tą milosc.

Gość miska k.
właśnie - czuć to bezpieczenstwo... i miłość. Miłe uczucie:) Też Cię to spotka!:P

Gość paweł891
to naprawde wspaniałe uczucie. nawet nie umiem opisac jak mi cudownie gdy przytulam mojego chłopaka. tylko troche sie wtedy krepuje bo mój fiucio wtedy staje:(

a czy gdy sie przytulacie do kolegi tzn ze go lubicie/bardzo lubicie/czy wam sie podoba po prostu i macie ochote wyladowac glowa na jego kroczu?

Ja ogolnie do kolegow sie nie tule. raz mialam takiego do ktorego czasem po kolezensku mozna bylo sie przytulic ale to byl najbardziej aseksualny facet jakiego znalam. dziewczyny tulily sie do niego by opowiadac mu o zawodach milosnych i kolejnej miesiaczce co w swiecie kobiecym oznacza "traktuje cie jak moja kolezanke".

Jezeli dziewczyna od tak tuli sie do faceta to raczej jest to znak, ze jest on dla niej przyjacielem i niczym wiecej. chyba ze daje dodatkowe znaki swiadczace o tym, ze chce go poderwac.

Gość helloł
przytulic sie do kogos...uuuu.Cos cudownego,zalezy tez do kogo,bo jesli to Twój facet-nie da sie tego opisac.Przychodzisz do domu-z pracy,z uczelni-zmęczona i wytęskniona-to sie czuje.I lądujesz w jego ramionach-wtulic sie i poczuc go-poczuc te bliskosc drugiej osoby,boskie uczucie

Gość helloł
uu to cos niesamowitego,przytulic sie do kogos-jesli do swojego faceta-uuu;)nie da sie tego opisac.Wracam zmeczona z pracy-z uczelni-wyteskniona i laduje w jego ramionach.Wtulona w niego,bezpieczna,czuje jego bliskosc.Boskie to uczucie

od dzis pryskam sie brutalem na wypdek gdyby ktorejs zebralo sie na wyznania