Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alissssssssssss

dermatolog w gliwicach /IZOTEK/ CZY KTOS MOZE WYLECZYC MOJE PRYSZCZE?!

Polecane posty

Gość alissssssssssss

hej znacie jakiegosd dermatologa w gliwicach ktory mogl by zapisac izotek? bo ja trafiam na takich co albo sie boja, albo nigdy tego niezapisywali , albo boja sie podjac ryzyka .....zawiodlam sie na lekarzach :( czy jest choc jeden dobry dermatolog w tych gliwicach? beznajdzieja juz trace nadzieje :( CZY KTOS MOZE WYLECZYC MOJE PRYSZCZE?! BO JA JUZ NAPRAWDE NIEWYRABIAM...CALA MLODOSC PRZESIEDZIEC W DOMU.BOZE JAK JA MARZE BY WKONCU WYJSC GDZIES Z UNIESIANA TWARZA.

Gość alissssssssssss

Gość weź się za siebie
Nikt Cię nie wyleczy - musisz zrobić to sama. http://wdziek.info/zyworodka_na_wszystko.html albo http://www.parazyt.gower.pl/tanacetum.html "Wyciągi alkoholowe i octowe leczą zmiany trądzikowe na skórze. Niekiedy następuje poprawa w ciągu doby po zastosowaniu. Regularnie stosowane dają dobre efekty lecznicze porównywalne do skuteczności siarczku selenu, erytromycyny, czy betuliny."

Gość alissssssssssss
hmm gdyby tylko takie cos mi pomoglo, bo ja juz probowalam tych masci tyle duac, zineryt, tetracykliny, diane 35 itp ...to mialy by mi ziola pomuc? wyprobowac moge ale cos mi sie zdaje ze tylko izote raccutane mi moze pomuc..

Gość ana solo
tez szukam dobrego derma w gliwicach

Gość pytanko......
Myślisz, że zioła przestały działać od kiedy dowiedziały się o istnieniu przemysłu farmaceutycznego?