Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paja maja trala

PIERWSZY chłopak w wieku 20 lat????

Polecane posty

Gość paja maja trala

to dziwne czy nie? Bo w sumie taka dziewczyna nie ma żadnego doświadczenia - wiecie - nigdy się nie całowała ani nic. Troche późno tak zaczynać...:( A chłopak takiej dziewczyny może mieć już inne oczekiwania itp... Co sądzicie?

Gość michalina909
ja pierwszego chłopaka miałam w wieku 26 lat tak naprawdę z nim pierwszy raz się całowałam, uprawiałam sex, niestety też był pierwszym z którym się rozstałam a miała być miłość na całe życie

Ja pierwsza wogole znajomosc mialam w wieku 17 lat ale jedyne do czego doszlo to do pocalunku i trzymania sie za reke:)) takiego powaznego faceta to spotkalsm w wieku 22lat i dzis jest on moim mezem.

Gość vsfdvdffffffffffffff
Może miałam szczęście, a może dobrze że czekałam, byłam ostrożna bo ten mój pierwszy "chłopak" to mężczyzna mojego życia, wkrótce mąż.

Gość helloł
ja mam 21 lat i tez nigdy nie miałam faceta.Pierwsze buz-buzi to w przedszkolu byly chyba...buahhahahaha:Pnie,no.Posmakowałam męskich ust jakies 3 lata temu,takie tam

ojej ja zawsze narzekałam ze mało facetów sie mna interesuje, a miałam juz (krótko) 2 facetów, całowałam z xx ilością, a teraz w wieku 20 lat mam chłopaka na stałe.

tu to są ludzie 20/21/22/23/24/25/26/27/28/29/30/.../33/... co nigdy nie byli w związku, nie uprawiali seksu, nie całowali itd... więc 1 dobrze pasujesz 2 nie jest z tobą przy 20 źle :P

Gość mju mju
troche to patologiczne. Dziewczyny w wieku 14 l. mają większe doświadczenie......