Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 235890

Idę sobie normalnie ulicą...

Polecane posty

Gość 235890

i zbliżam się do jakiś dwóch kolesi, ok 20 lat. Pierwszy uśmiechał się złośliwie i powiedział coś do drugiego, obaj odprowadzili mnie wzrokiem z kpiącymi uśmieszkami mówiąc coś po cichu do siebie. Koorwa, aż mi się głupio zrobiło. Już chyba koorwa więcej nie wyjdę na ulicę, chyba że w jakiejś czapce z dużym daszkiem. Sami widzicie - to nieprawda, że każda kobieta jest pięknawięc nie pierdolcie głupot bo to żadne pocieszenie.

Gość buka
to pewnie jakies durne zjeby,nie przejmuj sie

Gość juz nie przesadzaj
moze mialas plame

Gość 235890
nie miałam, dokładnie się potem obejrzałam. koorwa, co za chamstwo, następnym razem będę się wykłócać i wyzywać .

Gość juz nie przesadzaj
pewnie powiedzieli \'\'fajna dupa\'\'a ty wymyslasz ze w ich oczach bylo ZLO :P nie badz przewrazliwiona!

Gość gocha9999
nie warto sobie nerwów strzępić na takich zjebów,następnym razem nie patrz sie ,nie oglądaj za siebie.

Gość gocha9999
takie typy nawet jak im sie podobałaś to nie powiedzą nic pochlebnego

A skąd Ty wiesz co oni tam sobie powszeptali? A może wlasnie jeddne do drugiego powiedzial "patzr jaka fajna laska, taką to by się chcialo mieć", a Ty od razu najgorsze zakladasz

Gość eqrqwer
Wyimaginowanych wad u innych dopatrują się zakompleksieni frustraci. Takich miałaś okazję mijać. Nie traktuj ich zachowania osobiście.

Gość 235890
Wcale nie, wiem że jestem brzydka i tym bardziej mi przykro. Koorwa, mam nadzieję że ich jeszcze spotkam...

Gość Precz z kaczynskim
fakera bym im pookazala ;/

Gość gocha9999
e tam.skąd wiesz że jesteś brzydka,często sami dla siebie nie jesteśmy obiektywni

Gość relaxxxxxxaaaaaaaaaaaaa
też miałam dziś podobną sytuację, ale pewnie się wieśniaki podniecili, bo miałam duży dekolt, a dopiero co wróciłam znad morza, więc ładnie opalony jebać ich..na prawde tacy ludzie mogliby dla mnie nie istniec :)

Gość 235890
ale ja miałam normalny dekolt i nie mam nadwagi... Tylko taki niesmak i złość pozostała. A to że jestem brzydka wiem od dawna

Gość oj tam
trzeba było wyprostować się, uśmiechnąć ironicznie w ich strone i tyle... i więcej o debilach nie myśleć bo po co?