Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcxvxvxvxvxvxv

Czy istnieje cos takiego jak prawdziwa milosc ?

Polecane posty

Gość xcxvxvxvxvxvxv

Gość mmmk
nie, nie istnieje

Gość talk_to_me
też jestem ciekawa... miłość aż po grób... z jednej strony wierze, a z drugiej to co widze wkoło całkowicie temu przeczy...

Gość talk_to_me
chciałabym się kiedyś o tym przekonac na własnej skórze :)

heh no ja tez ,bo nie jestem w zadnym zwiazku teraz i na dodatek moja Pani mnie olala ale moze jest szansa ze to sie zmieni w kazdym razie ja zawsze bede Ja kochal

Gość ankietka ...
Dla większości miłość to ta filmowa ... bajkowa ... A to nic bardziej mylnego .. To dużo bardziej zwyczajne ... No chyba, że nieskończona miłość .. Ta to jest piękna, choć nieszczęśliwa ... :O

Gość całkowicie czarny kot
istnieje milość trzeba tylko o nia dbać, żeby sie nie uciekła przez palce

Gość talk_to_me
to zazdroszcze, poznałes smak milosci:) zyczę powodzenia! :)

Gość tak istnieje
lata 25istnieje

Gość ankietka ...
hmm istnieje ale nie taka jak na filmach ... I te nieszczęśliwe są silniejsze ... :O

filmach... każdy z nas jest reżyserem własnego życia... dlatego może być nawet lepsza niż na filmach... :P

Gość ankietka ...
Zależy co masz na myśli ... lepsza?

Gość tak istnieje
25 lat a na no nowe je....

Gość ankietka ...
Mam nadzieje, że nie miałeś na myśli filmów akcji? :P

Gość talk_to_me
kurde bo wiecie co ja widze? mówie tutaj o parach, które spedziły ze soba juz powiedzmy jakies 15-20 lat... takie pary z dziecmi, z poukladanym życiem, mieszkaniem itd, itp, (bo wiadomo ze na początku jest wszytsko pieknie, slicznie, zagranicznie- wiadomo nie z autopsji tylko z opowiadan hehe:P). Nie chcę też uogólniac, mowie tylko co widze... wśród takich par nie ma już czystej miości, zostało przyzwyczajenie, bycie ze soba bo tak wygodnie, bo są dzieci, problemy i codziennośc sprawily że miłosc gdzies sie ulotnila... z drugiej strony myslę jednak, że jeśli dwoje ludzi bedzie sie starać, dbac o to uczucie, sprawi ze monotonia nie wkradnie sie do zwiazku, to milość nie ucieknie, tylko ważne - OBOJE muszą sie starać. bo niby dlaczego ludzie w wieku 40,50 lat nie mogą chodzić za ręce - tak rzadko się to widzi na ulicy... nie mogą sie pocałowac jak nastolatkowie, zrobić czegoś szalonego? No... to takie rozmyślania na ten temat 20letniej, niedoświadczonej i samotnej osoby :D the end :P

Gość ankietka ...
Starać tak, ale o związek .. jako taki ... Miłość ma swoje etapy i to nieuniknionie ..

Gość Era gsm
\" Czy istnieje cos takiego jak prawdziwa milosc ? \" Takie rzeczy to tylko w Erze :P

na początku jest zauroczenie fascynacja a potem przychodzi rzeczywistość, pusta lodówka, śmieci w koszu, włosy w nosie... - wtedy zostaje szacunek i przyjaźń oraz pamięć tego co było - i to są uczucia które sprawiają, że zostajesz kimś na dobre, złe w zdrowiu, chorobie, dostatku i biedzie... :-)

sorry, własnie przeczytałam co napisałam i widzę, że przyda mi się powtórka z interpunkcji :-P

Gość talk_to_me
to napewno też, ale może nie zawsze i nie tylko, niektórzy w końcu deklaruja, ze sa z ukochanym/ukochana juz enty rok i z dnia na dzień coraz bardziej się w niej zakochuja, wiec może fascynacja i .... no nazwijmy to 'zauroczeniem' druga osoba moze trwac długo...(zawsze)?

Gość talk_to_me
pytanie pozostało bez odpowiedzi, i może dobrze :D