Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

whisper

mój facet nie ma ochoty na seks

Polecane posty

Już sama nie wiem co mam robić. On wogóle nie ma ochoty na seks :( Mamy po dwadzieści pare lat... Ja mam duże potzreby, a on wcale... Ostatnio juz nawet zaczelam sie zastanawiac czy nie zakonczyc tego zwiazku... co robic?

Gość helga belga
Skop mu dupe i znajdz se innego.

Gość Ada to nie wypada1234
znaleźć innego:P jaki pożytek z chłopaka bez wacusia:D

Gość obecny
Zakończyć i zapamiętać to uczucie na zawsze.

kiedys myslslam ze ma taki okres w zyciu itd., ale miesiace mijaja i to sie nie zmienia. Sama nie wiem co robic. Kocham go kiedys planowalam z nim wspolne zycie a teraz ....

tez mam ten problem..... jak mi sie chhce to on nie .... a jak jemu sie chche to jaj juz zasypiam na stojąco....

Gość glopglop
Kup se wibrator. A faceta sie pozbadz.

tak juz kilka razy powiedzialm mu ze mam swoje potzreby itd. pytalam dlaczego tak sie dzieje (na poczatku znajomosci bylo spoko), czy moze cos mu nie pasuje itp. Ale on nic mowi ze nie ma ochoty, unika tego tematu jak ognia. A mi juz glupio o tym nawet wspominac...

tez na poczatku myslalm ze to stres, ale to juz trwa dobrych 10 miesiecy. A stres odpada bo wszystko wrocilo do normy

gdyby mial problem powiedzialby mi o tym, a poza tym poznalaabym bo nie potrafi tego ukrywac

Gość Ada to nie wypada1234
Pewnie ma inna i TY już go nie krecisz

albo moze jest znudzony waszym sexem.... moze trzevba cos tam zmienic. zapytaj go o jakies marzenie erotyczne i zrob mu niespodzianke

powiem, tak: od samego pocztaku bylo tak ze ja mialm wieksze potzreby i bylam bardziej doswiadczona. Pewnych rzeczy ja go uczylam, pokazywalam... duzo rozmawialismy na ten temat to by chcial, co mu nie pasuje. Powiedzial ze nie ma ochoty, nie wie czy jest to spowodowane, ze to nie moja wina itp. poprostu nie potzrebuje tego...

Bys sie wstydzila, nie na samym sexie swiat polega. przeciez mozecie wspolnie pochodzic po gorach, isc na dobry koncert, pograc w bierki. a ty to tylko gzdzic bys sie chciala..

bez przesady, wiem ze seks to nie wszystko. Kochamy sie i jest cudownie, robimy ze soba rozne rzeczy, w zasadzie wszystko i jest ok. Ale jak kazda normalna kobieta mam ochote na seks i nie widze w tym nic zlego

mysle o zdradzie, ale to nie jest wyjscie z sytuacji dobrego wyjscia chyba wogole nie ma

Gość wrrrrrrrr
czasem trzeba przestac byc królewną, co ma tylko oczekiwania...i nie chodzi o ubieranie skórzanej bielizny ;) czasem trzeba wyjść z czymś od siebie

Nie jestem królewną. Przez ostatnie 6 miesiecy to zawsze ja wychodzilam z inicjatywa. Wiec powiem szczezre teraz juz mi glupio, bo nawet gdy cos delikatnie zaczne on od razu robi wszystko zeby mnie zniechecic, albo poprostu mowi ze nie ma ochoty :(

to nie mysl tylko zrob to. zdradz a potem daj sprawa sie potoczyc wlasnym biegiem.

Gość wrrrrrrrr
coś się popsuło, albo on rzeczywiście ma jakiś problem