Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Satanista

Czy to ze facet jest starym metalem moze przeszkadzac dziewczynie ?

Polecane posty

Gość całkowicie czarny kot
jak starym?;-)

Gość ale trukinder metalówom
będziesz imponować :classic_cool:

Mialem na mysli to ze od wielu lat ,tzn no juz od czasow podstawowki siedzi w tym klimacie ,jezdzi na koncerty itp

Gość sądzę ze dziewczynom
nie siedzącym w tych klimatach bedzie to troche przeszkadzać.

heh, a jaka to jest zwykła dziewczyna? każda jest inna i przecież zależy od wielu, wielu rzeczy. jednej bedzie przeszkadzać, innej nie. a Ty masz jakąś konkretną na myśli czy pytasz ogólnie?

Gość obecny
Nic jej nie będzie przeszkadzać jeśli też będzie chciała akurat ciebie. Jeśli będziesz miał nawet piękny wachlarzyk niedoskonałości to ona będzie je kochać. Za bardzo się stresujesz kolego ;)

Gość Szurnięty Walenty
jeszcze pytasz. kilka lat chodzenia w tych waszych obcisłych gatkach i wzwód to chyba znasz tylko ze wspomnień i z TV :)

mój pierwszy chłopak słuchał NIN i Mansona i był luz, ale potem się przerzucił na industrial... słuchałam 'muzyki' typu dźwięk wiertarki, odgłosy klaksonów i kapanie wody w miednicę... tak, tak... jak ktos nie wierzy, jest taka muzyka:-) polecam sztandarowy numer MZ 412: http://www.youtube.com/watch?v=O6CNFKtIZPU :-) do czego dążę... wszystko można znieść:-) pod warunkiem, że nikt nikogo nie katuje swoja muzyką na siłę:-)

Gość o ranyyy
mnioe by to przezkadzało bo nie czuje tego klimatu i dla mnie oni są dziwni...zyja w swoim świecie..nie znalazłabym kontaktu ztakim gosciem i jeszcze ten twój nick satanista..nieeeee:O ewnie nosisz czarne opiete rurki i masz długie kudły...A fujjjj:O

Gość CUKS2211
to roznie. ja kiedys bylam powiedzmy normalna, sluchalam technopodobnego gowna a poznalam faceta ktory siedzial w klimatach hc/punk, no zakochalismy sie i bylam z nim 5 lat i mnie totalnie przekabacil, pozmienial wartosci. juz z nim nie jestem ale jestem mu za to bardzo wdzieczna, nie wyobrazam sobie jaka bylabym gdybym go nie poznala :P facet metal by mi absolutnie nie przeszkadzal, ale wczesniej tez bylam otwarta ale mialam w szkole/na uczleni kolezanki ktore nigdy by sie z metalem nie zwiazaly, bo nie odpowiada im wyglad (o charakterze juz nie wspominaly...)

to próbuj i zobacz reakcję :) jeśli nie lubi metalu, to zawsze moze sie okazać tolerancyjna, bo przecież, że się nie jest miłośnikiem czegoś tam nie oznacza od razu, że się nie toleruje i od razu przeszkadza. po prostu nie słuchalibyście razem muzyki :D ale może być tak że przeszkadza, znam takie dziewczyny, co nienawidzą np. długich włosów u chłopaka.

złośliwa - czy nie masz wrażenia, że coś dużo nas łączy? nawet eks metal... ;-)

mi osobiscie to nie przeszkadza :P sama mam chlopaka metalowca:) a to wcale nie byly moje klimaty :) kiedys bylam technomaniakiem i wogole nie sluchalam tego rodzaju muzyki :) teraz wszystko sie zmienilo :) jestem dalej soba, tylko muzyczne upodobania mi sie zmienily :)

Gość CUKS2211
jesli dziewczyna jest wartosciowa to nie bedzie jej to przeszkadzalo, ale wiadmo ze nikogo sie do milosci zmusic nie da, naet jesli ktos jest calkowicie w naszym typie :) generalnie metali brzydza sie (!) laski typu barbie, dresiary itp. ale taka bys sie raczej nie zainteresowal wiec to wykluczam :P

Gość mnie to przeszkadza
a mjeszcze tacy szpanerzy.."Ave Satan"to już wogóle....nigdy bym sie wtakim nie zakochała

mi sie wlasnie takie najbardziej podobaja heh ,ale akurat ta jedna jest hmm neutralna ze taki powiem jesli chodzi o styl

Gość CUKS2211
tzn jakie Ci sie podobaja? takie barbie? ;)