Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiszka z kieliszka

Poradźcie bo oszaleję

Polecane posty

Gość kiszka z kieliszka

Przez ostatni rok pracowałam w Anglii,w Polsce zostawiłam faceta z ktorym już na długo przed wyjazdem mi sie nie układało.No ale "teoretcznie" byliśmy razem,pisaliśmy do siebie stale,gadaliśmy przez telefon.Będąc w Anglii poznałam kogoś innego -Anglika w którym sie zakochałam,jednak do niczego nie doszło między nami.On był wprawdzie mną zainteresowany ale ja musiałam wracać do Polski i to się jakoś nie rozwinęło.I wróciłam do tej Polski i kupa,z moim facetem gorzej niż źle,ja myślę o tamtym,totalny chaos. I teraz pytanie: co mam zrobić wrócić do Anglii i spróbować coś z Anglikiem ( ryzyko ! ),czy zostać w Polsce i walczyć o swój związek ( który naprawdę dogorywa i facet nawet nie wie czy mnie jeszcze kocha :( ) Nie chce mi sie żyć przez tych facetów !!!

Gość tiffany_
a długo byłas ze swoim facetem?

Gość Muniek
"I teraz pytanie: co mam zrobić wrócić do Anglii i spróbować coś z Anglikiem ( ryzyko ! ),czy zostać w Polsce i walczyć o swój związek ( który naprawdę dogorywa i facet nawet nie wie czy mnie jeszcze" ehh ... a nie możesz poszukać sobie jakiegoś fajnego Polaka ? tylko od razu jak z byłym nie wyszło to brać się nie dość że za faceta z importu to jeszcze anglika ... blee :classic_cool:

Gość kiszka z kieliszka
3 lata ! A co najgorsze gdy pytam go czego on chce,czy chce żebym znowu wyjechała,czy została,to on cały czas powtarza że nie wie :( Jest już zmęczony naszym związkiem. A w Anglii być może odnalazłabym szczęście z Anglikiem,chociaż też niewiadomo,to jest ryzyko i boję sie kolejnego rozczarowania.

Gość Muniek
ja bym się nie bał rozczarowanie tylko raczej tego że to anglik :P

Gość tiffany_
wiec rozstan sie z nim, jak on nie wie czy chce byc z toba, zreszta Ty tez nie wiesz czy udaloby sie uratowac zwiazek. jednak do Anglika bym nie wracala na Twoim miejscu

przeciez ty wiesz co masz zrobic, piszac, ze z facetem z Polski jest gorzej niz zle nie licz na to, ze osoby postronne nie znajace ani Ciebie ani Jego powiedza 'walcz o zwiazek' wszyscy sugerujemy sie tym co napiszesz.. rob to co czujesz.. trzeba chciec wzajemnie naprawiac zwiazek, koniec bedzie przy rezygnacji, czyli wtedy kiedy ktores z Was na to pozwoli..