Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana_bell

z czym najgorszym spotkaliscie sie w wielkim miescie ?,

Polecane posty

Gość jap
moje drugie ja skojarzyło mi się w ten sposób w którą stronę bym nie poszedł to jest jezioro a lasy obok jezior i nie mówię że w moim miasteczku jest las

Gość olllllllllka
Autorka musi sie przyzwyczaic;) do różnych widoków,niemniej tylko sie tak wydaje ze tego typu sytuacje pojawiaja sie głownie w dużych miastach,to nie jest prawda.Mnie próbowano zgwałcić na małej wiosce:/ a całe życie mieszkam w wielkim mieście i odpukać nie mialam jakiejś podobnej ekstremalnej sytuacji w moim mieście.

Gość skerabt
Lubię patrzeć na kuperki kobiet jadących w metrze warszawskim i podniecam się widokiem i myślą, że nic nie mają pod cienkimi spódnicami :)

Gość ehhhhh
to ja powiem o moich doswiadczeniach: jestem studentka, sporo sie nauczylam "na swoim" np ze ludziom nie mozna ufac ze we wlasnym domu nie mozna czuc sie bezpiecznie ze facetom chodzi tylko o sex ze kobiety chocby nie wiem jak sie zapieraly szukaja milosci ze mozna liczyc tylko na siebie i najwazniejsze ze kazdy jest w stanie zniesc duzo wiecej niz mysli ze moze

Gość Czerwony Lizaczek
Z czym najgorszym spotkałem się w Warszawie? Z najazdem wieśniaków.

Gość Czerwony Lizaczek
ana_bell - to nie był zboczeniec, tu jest taka moda :) Jesteś nie na topie, moherowe berety, już nie są trendy.

Gość Czerwony Lizaczek
trzy pary butów - jesteś jakaś dziwna, mnie by od tego widoku naszła ochota na seks.

jak dorosly meczyzna biegajacy z gola fujara po miescie jest normalny, to ja chce wiedziec co normalne nie jest :P

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci