Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamciusia

I jak tu uprawiac seks jak gumki pękają ?

Polecane posty

Gość kamciusia

:(:( Nie chce tabletek.

Gość głupie gadanie
od 14 lat uprawiam regularnie seks i ... w zyciu nie zdarzyło mi się nic takiego!

Bo gumki są do dupy :o mi i mojej koleżance też się to zdarzylo :o oni się kapnęli dopiero po stosunku i byl problem, my w trakcie. Od tamtej pory nie wierzę gumkom :o

Po pierwsze albo używacie beznadziejnych gum albo nie umiecie zakładać i tyle. Jeszcze nigdy mi guma nie pękła nawet podczas mega ostrego seksu, a dodam, że penis mojego partnera nie należy do małych:O

Gość kamciusia
to w takim razie jak nalezy zakładać i jakiej firmy?

durexy czy jak to tam sie pisze:P sa do dupy :) pozatym gumka to nie jest jedyna antykoncepcja wiec nie wiem skad te beznadziejne pytanie

Gość od 10 lat
od 10 lat stosuję Durex Elite i jeszcze nigdy nie pękła. A nawet jakby to mam od ginekologa awaryjną receptę bez daty na Escapelle i dzięki temu czuję się komfortowo. Jak pęknie to wykupię receptę i zero stresu.

Gość aaaaaaahstraaaaaaaaaaaaaa
mi pekla wczoraj a dobrze byla zalozlona z plemnikobojczym i jakies 2 tyg temu tez pekla...ja nigdy w zyciu juz nic z gumkamim nie zrobie...dzisiaj jade po escapelle

No to używacie jakiś badziewnych gumek. Jesteś pewna że była dobrze założona i że do zbiorniczka nie dostało się powietrze?! Gumki same z siebie nie pękają. Zresztą jak to był unimil to się tego można spodziewać. Mi durex ani razu nie pękł od dwóch lat