SatinDoll 0 Napisano Sierpień 17, 2008 Witam, problem jest chyba troche nietypowy, bo nie chodzi o pominiecie talbetki ale przeciwnie. Otoz zazylam planowo tabletke w piatek o godzinie 22, potem poszlam spac i obudzilam sie kolo 3 nad ranem i w jakims amoku sennym zazylam nastepna tabletke sobotnia, bo cos mi sie totalnie pomieszalo i sie przestraszylam ze zapomnialam :). W sobote nie zazylam tabletki ( tzn zazylam te o 3 rano ). Teraz jest niedziela, jest to moj trzeci tydzien i nie wiem co robic, mianowicie czy zazyc ostatnia talbetke o normalniej porze i bede normalnie zabezpieczona, czy tez postepowac tak jak w przypadku pominiecia tabletki w 3 tygodniu ( w ulotki nalezy wowczas natychmiast przerwac stosowanie i rozpoczac okres 7 dniowy lub od razu zaczac kolejny blister ) Bardzo prosze o pomoc, totalnie nie wiem co mam w tej sytuacji zrobic pozdrawiam Was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sd Napisano Sierpień 17, 2008 pomocy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach