Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polki to jednak porażki ...

Już wiem czemu Polki nie lubią oglądać Olimpiady... Dziś rano...

Polecane posty

...41-letnia Dara Torres zdobyła srebro przegrywając o zaledwie jedną setną sekundy z Niemką Brittą Steffen, która - wbrew temu, co się w Polsce mówi o Niemkach - okazała się być piękną dziewczyną, co było widoczne pomimo braku makijażu, w chwilę po jej wyjściu z basenu i po niemałym wysiłku. Ale wracając do Torres... Przecież Polki w jej wieku to już się zastanawiają w sklepach ortopedycznych nad wyborem laski dla siebie! A 50 metrów to ciężko im przepłynąć w ogóle, nie mówię już o tempie olimpijskim. Mniej więcej w tym samym czasie Constantina Dita-Tomescu wygrała maraton pokonując nawet Kenijki. Ma 38 lat... Czym pewnie po raz kolejny uświadomiłaby Polkom, że wbrew pozorom osoba w jej wieku nie musi być spasionym prosiakiem dostającym zadyszki po wejściu na trzecie piętro. No i wreszcie facet - Michael Phelps... Niby nie ma on nic wspólnego z kobietami, ale! Facet je 12 tysięcy kalorii dziennie i nie tyle, czym pewnie doprowadziłby do rozpaczy dziewczyny załamane nieskutecznością diety 1000 kcal i pytające na Dietach, czy warto przejść na 300 kcal. Dlatego właśnie, drogie Panie, nie oglądacie Olimpiady i wkurzacie się, że robimy to my ;):D

"je 12 tysięcy kalorii dziennie i nie tyle" - oczywiście miało być "nie tyje" W dwóch zdaniach? Nawet w jednym: Polki przegrały życie ze względu na to, iż po 35 roku życia zmieniają się w stare babcie.

a ja powiadam: autorze pilnuj wlasnego nosa i brzucha bo wnet możesz siusiu nie zobaczyć. :classic_cool:

I tu mnie rozgryzles, nie ogladam, bo zzera mnie zazdrosc, ze inna, starsza kobieta wygrala olipmiade, a nie ja :P :D

Gość prawda jest okrutna...
:classic_cool:

Gość czekolada321
chyba jakas polka złamała Ci serduszko ze takie teksty wygłaszasz..zal

Gość przecież to prawda
40-to letnie Polki wyglądają jak matrioszki :P

Gość upencja
Trzeba podbić bo prawdziwe i przykre i żałosne :classic_cool:🖐️

A ja oglądam całymi dniami - nawet już mój facet chce czasem przełączyć, a ja nie:P A tak na marginesie - te 41-latki i 38-latki trenują pewnie do minimum 20lat i startują (jak sam zauważyłeś) na OLIMPIADZIE, więc ciężko, żeby pływaczka wyglądała jak Agata Wróbel. A czemu nie wspomniałeś nic o kobietach rzucających młotem hmm;) ?