Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paproc

Zero seksu

Polecane posty

Gość paproc

Banalne ale moj maz nie ma wogle ochoty na sex. Kochamy sie raz na tydzien lub rzadziej. ZAWSZE z mojej inicjatywy. Mowi ze jest zmeczony. Ok. Tylko ze od tyg. jestesmy na urlopie a nie kochalismy sie jeszcze ani razu. Przed chwila ogladalam sobie na allegro zabawki erotyczne. Wpadl na t moj maz, zajzal i stwierdzi ze skoro to sie tak sprzedaje to trzebaby bylo moze tez jakis interes w tym kierunku tworzyc i poszedl. Zero erotycznej reakcji. Jestem zalamana.

może ma jakieś problemy zdrowotne? albo po prostu tak ma...

Gość paproc
Nie ma problemow zdrowotnych. Obawiam sie ze to jest wersja "tak ma". Jak widze tych wszystkich napalonych facetow to szlag mie trafia.Chcialabym czuc sie seksowna i pozadana.

Gość rthz nl
Pewnie ma kogoś na boku.

Gość jak ja cie rozumiem
moj chlopak tez moglby tego zupelnie nie robic. a ja... no coz. kocham go i wiem ze on nie tez. nie wiem co z nim jest.

Gość paproc
Znamy sie 8 lat. Na poczatku bylo super. Jakies pierwsze 3 lata. Potem coraz gorzej. Od roku jestesmy malzenstwem. Staram sie. Kupuje sobie jakies kurewskie wdzianka i nic...

Gość paproc
jak ja cie rozumiem ->koszmarne uczucie co? Wiem ze mnie kocha ale pozadania to w nim nie ma za grosz. Chyba mu sie znuzilam...nie wiem ale tak mi sie wydaje. Albo wogole mu sie sex znudzil. Czy jest to mozliwe? On jeszcze nawet 30 lat nie ma.

Gość jak ja cie rozumiem
moj ma 23lata. nie wiem tez o co chodzi. wszedzie slysze ze faceci mogli bu ciagle i w ogloe o on.....? u mnie to czasami jest tak kosmicznie ze jak ja mam ochote to daje mu jakies tam znaki a on nie reaguje no i idzie spac:( a ja co siedze i rycze. i mysle o nie wiecej juz nigdy go nie dotkne nie okaze jakiejs tam czulosci i co rano wstaje i mysle przeciez ''JA CIE KOCHAM''. i glubie ale ja czasami czuje sie jak doslownie dziwka bo robimy to tylko jak mu sie tam czasami zechce:(

Gość paproc
Okropne. Mojemu sie NIGDY nie chce. Robimy to tylko z mojej inicjatywy. Beznadzieja... Tez mnie wkurza to ze wszedzie sie slysz ze faceci moja ciagle. Pozatym jestem dosc atrakcyjna i widze jak dzialam na facetow a na tego jednego akurat nie. Byly rozmowy, pytania, tlumaczenia i nic. Powiedzialam ze kupie sobie wibrator i juz. Po takich rozmowach jest sex, nastepnego dnia MOZE drugi raz i potem wszystko wraca do normy. Rozplakac sie mozna.

ej ale skoro kiedyś było inaczej to może jest jakiś powód tego, że się zmieniło?

Gość parteka
Nie groz mu tyko wzbudz w nim zazdrosc.

Gość paproc
meaaa podejzewam ze sie znudzil albo mna albo seksem A wzbudzanie zazdrosci nie pomaga-probowalam.

Gość jak ja cie rozumiem
no ja tez jestem dosc atrakcyjna i wiem ze mnie nie zdrwdza i jak z nim na ten temat rozmawiam to mowi ze mu sie poprostu nie chce tak jak mi i ze ja moglabym calymi dniami a on ma inne potrzeby. i co z tym zrobic? teraz sa wakacje. spedzamy je w wiejkszosci oddzielnie i powiedzialam ze ma sie zapisac do jakiegos lekarza bo chyba cos z nim jest nie tak. no i coz. powiedzial ze sam wyzdrowieje po wakacjach bedzie inaczej a jak nie bede zadowoona to pojdzie niby do lekarza. ale czy w to wierzyc?

Gość paproc
Watpie zeby tu lekarz pomogl. Szczerze to mysle ze juz cale zycie tak bede miala. Zalosc.

Gość rthz nl
A może bierze amfę? Po amfie może nie stanąć... :classic_cool:

hmmm no to jednak wibrator pozostaje :) a może i jemu się spodoba :P

Gość jak ja cie rozumiem
nie wiem moze mu jakichs tam hormonow brakuje czy co? bo czemu komus sie chce a innemu nie? ja to juz rozpaczam. i myslalam ze jestem jedna z tym problemem ale widze ze nie

wy żle myślicie dziewczyny - dzięki Bogu nie wszyscy są tacy :P

Gość jak ja cie rozumiem
moj ma 23 a jestesmy od 2lat i nigdy mu sie nie chcialo jakos kosmicznie. wiec to raczej nie ze starosci

Gość paproc
wy zle dziewczyny myslicie -> no to moj facet pasuje jak ulal do tej teorii. Mowisz ze siks ci sie znudzil ale czasem masz ochote? Chocby czysto fizjologiczna?

Gość riplej
a jaki jet sex w wykonaniu 17 latka?, nim włoży już po wszystkim

Gość ed3242rfe4r2w
viagre mu dorzuć do soku i jazda :D

Gość kup mu może
męskie witaminki Permen czy jakieś inne zestawy typowe dla facetów z cynkiem, selenem jedzcie częściej ryby, owoce morza, wypróbuj jakieś afrodyzjaki z kuchni: jaja, kawior, selery, przyprawy: lubczyk, imbir, cynamon, wanilię poszukaj jakiś przepisów w necie, kiedyś były takie specjalne menu na walentynki złożone z samych potraw uważanych za afrodyzjaki trudno powiedziec co się stało może zmęczenie, może stres w pracy, może jest trochę znużony waszym związkiem, monotonią nie ukrywajmy, jak znamy kogoś dłużej to znamy jego ciało aż za dobrze i jego widok już tak nie zaskakuje i nie podnieca zaproponuj coś szalonego, może jakiś kurs tańca albo coś odlotowego: naukę nurkowania, coś na co nigdy byście się nie zdecydowali, zaskocz jego i siebie

Gość kup mu może
u facetów testosteron wpływa na chęc na seks, czasem wypad z kolegami na meczyk czy piwko i przebywanie w męskim gronie wyzwala właśnei adrenalinę i testosteron a potem koleś aż ma ochotę na zabawę..... wyślij go na paintballa z kumplami, może z salonowego kiciusia zamieni się we lwa po powrocie z tej wyprawy

Gość herbata z cytryna
ma kochanke

Gość paproc
Dzieki dziewczyny. Zaczne przygotowywac mu inne zarelko i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Gość ja mam 30 lat
paproc i muse miec raz dziennie POZADNE RUCHANKO I PIESZCZOTY