Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Sierpień 17, 2008 Na stronie nasza klasa:O?Mimo tego ze mogę ich namierzyć to nie odpisują:O.Problem w tym że te dorwanie może być bardzo pracochłonne albo kosztowne:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 17, 2008 oj, machnij ręką :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muniek 0 Napisano Sierpień 17, 2008 1) kup sobie patelkę - ale taka teflonową 2) pierdolnie się w łeb 3) zrób fotkę 4) daj na naszą klasę i finito :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Sierpień 17, 2008 Tak samo mogę stwierdzić że machnąć ręką na to czy przeżyje czy nie:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość greckie wesele Napisano Sierpień 17, 2008 teraz to mi się Ciebie trochę żal zrobiło, Amancie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smacznaaaa Napisano Sierpień 17, 2008 Amant nie przejmuj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muniek 0 Napisano Sierpień 17, 2008 "Mimo tego ze mogę ich namierzyć to nie odpisują" ale kto nie odpisuje - bo chyba nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Sierpień 17, 2008 Te dzieweczki co piszę do nich na stronie nasza klasa:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muniek 0 Napisano Sierpień 17, 2008 widać po prostu Cie nie lubia :) i tyle nie rozumiem w czym problem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo jesteś pewnie brzydki Napisano Sierpień 17, 2008 i nachalny a do tego piszesz pewnie głupoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muniek 0 Napisano Sierpień 17, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Sierpień 17, 2008 Ciekawe jakby miały mój wygląd ocenić:P?A to by było normalne gdybym do 1 napisał a niestety pisałem do ponad 100 i mało która odpisała:O.A zwykle później już nie pisały:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muniek 0 Napisano Sierpień 17, 2008 \"do ponad 100 i mało która odpisała\" heh, to chyba wnioski mozesz wyciagnac sam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marchewa jak sie paczy 0 Napisano Sierpień 17, 2008 bedzie dobrze trzymaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeżeli piszesz do nich Napisano Sierpień 17, 2008 Cześć piękna dziewczeczko!!! Jak chcesz mnie poderwać to dzwoń na (i tu numer koma). to wiadomo dlaczego nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach