Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jestem

czy jest tu jakas osoba ktora pomimo uzywania prostownicy nie ma zniszczonych wl

Polecane posty

Gość no jestem

wlosow?bo ja staram sie bardzo rzadko uzywac a i tak wydaja sie zniszczone,juz nie wiem czym je zregenerowac.a mam tak wlosy obciete ze bez prostownicy wygladam nieciekawie

Gość gkg
samo mówi przez ssie!! :) :/

Gość ja nie mam zniszczonych
Dobrze obcięte włosy układają się same, niezależnie od prostowania, zmień fryzjera !!!

Gość moze zastosuj olej kokosowy
poczytaj sobie o nim, bo glowa mi tak napierdala ze nie chce mi sie tu produkowac pozdro

Gość ja nie mam choc prostuje od 5
lat. Grunt to dobra prostownica, dobre preparaty ochronne,a po kazdym myciu mocno regenerujące maski. Tyle.

Gość jak wyżej
dobra prostownica oraz preparaty ochronne specjalnie do tego celu przeznaczone, najlepiej zapoznac sie z preparatami technicznymi dostepnymi w salonach fryzjerskich, z tych dostępnych na rynku nie wiem co mogłabym Ci polecic, ja uzywam Loreala, linia tec, specjalnie do prostowania i suszenia włosów, wygładza włosy i nie sa one popalone

ja prostuje Deogrą od kilku lat (mniej więcej co dwa dni, grzywka codziennie) i nie mam zniszczonych, mimo, że nie uzywam jakichs specjalnych preparatów, a włosy z natury mam cienkie i kręcone

A jakich prostownic używacie? Jakie możecie polecic? Bo od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zmianą prostownicy

Gość ja nie mam zniszczonych
Tak , dobra prostownica i preparaty ochronne to podstawa. Używam codziennie, mam delikatne włosy i się nie zniszczyły.Prostuję już 3 lata.