Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania22lat

ciąża?

Polecane posty

Gość ania22lat

jestem porpostu załamana...ostatnio sie czesto piescilismy z chlopakoiem i wiecie jak to jest ze sie nad tym do konca nie panuje i sie nie wie czy sie sperma lub plyn dostaly do pochwy..strasznie sie boje teraz bo nie chce mi okres przyjsc... jak myslicie 4 dni przed okresem sa dni nieplodne? dzisiaj mialam termin na okres a tu nic nie ma :( mam temp. 37.6 ... ehh i w ogole zrabanie strasznuie ssie boje... chodzi mi o to czy poprzez palce jest duza mozliwosc ze moge zajsc w ciaze... prosze powiedzcie mi ... pomocy no :(

prawdopodobienstwo jest naprawde znikome, to nie jest takie proste denerwujesz sie i temu spoznia ci sie okres a po 6 dniach od stosunku mozesz juz zrobic sobie test

Gość ania22lat
nom wlasnie strasznie sie denerwuje ... juz nie moge porpostu ciagle mysle ze jak jestem wciazy to koniec studiow itp... :(( kurde myslicie ze jest jednak prawdopodobiesnstwo...? :( Tym plynem? ehh...

Gość oho zaczyna się
😴

Gość ania22lat
znacie moze jakies takie przypadki ? :(

Gość ania22lat
własnie do konca nie mam takiego.." regularnego " zawsze przychodzil raz kilka dni wczesniej przewaznie...

Gość dziewnyno nie panikuj
nastepnym razem lepiej uwazajcie gdzie i co dotykacie a pozniej wkladacie :)

Gość ania22lat
uwazamy,ale poprostu brak cioty mnie zastanawia teraz i sie boje no...

Gość ania22lat
i wlasnie zawsze przychodzil wczesniej a teraz? no widzicie;((jak mam do cholery nie panikowac !!!! ;(((( jak moge dziecko miec i sobie zawalic zyciee..:(

Gość co za typiara eheh
nie panikuj bo jak pisalas masz nieregularno to Ci sie moze kilka dni spoznic, a nawet jesli to a) zostaniesz mamo moze i zona b) wykonasz zabieg usuniecia c) urodzisz dziecko i odasz je do adopcji :) realistycznie to tak to wygloda i tyle

Gość co za głupia krowa
myślisz, że kafeteria to miejsce, gdzie wróżą ze szklanej kuli?? Tak- jesteś w ciąży. Nie- nie jesteś w ciąży. I tak chooya wiesz po tych odpowiedziach. Więc nie męcz ludzi, tylko idź do lekarza.

Anka nie panikuj bo choćby nawet tak się stało na co są nikłe szanse to można pogodzić studia i dziecko ja na 2 roku urodziłam syna i sobie poradziłam pomimo że na początku czwartego urodziła się córka obroniłam pracę w terminie i jestem mgr inż.

Gość ania22lat
:(:(:(:(:(

Gość w podreczniku jest tak
...ze owulacja zaczyna sie na 14 dni przed rozpoczeciem krwawienia, wiec jesli to bylo na 4 dni przed to faktyczne szanse ze zaszlas w ciaze sa bardzo niewielkie. Ale byly przeciez przypadki ze kobiety zachodzily w ciaze nawet w trakcie okresu. Ja bym sie jednak nie martwila zbytnio. Za 3 tygodnie zrob dla pewnosci test ciazowy a na przyszlosc nigdy, przenigdy nie kochaj sie bez zabezpieczenia.

Gość Kaśkaaa18777
Aniu nie bój sie , byłam w podobnej sytuacji co Ty. Okres spóżniał mi sie ze stresu . Tak powiedziała mi pani Ginekolog. Głowa do Góry i umów sie na jutro na wizytę ;)

Gość w podreczniku jest tak
aha, i przez "palce" tez mozna zajsc w ciaze, podobnie jak przez plyn przeejakujacyjny a piszac o zabezpieczeniu mialam na mysli zabezpieczenie a nie kalendarzyk, stosunek przerywany czy nawet prezerwatywe.

Gość IKKK
najwyzej usuniesz...