Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foH

kto wazny

Polecane posty

Gość foH

Bylismy na jednodniowym wypadzie ze znajomymi.Poklocilam sie z facetem.On ma do mnie pretensje ze wszyscy znajomi to widzieli ze bylam zla na niego.Co o tym myslec kto wazny jas czy znajomi?

Gość foH
wiem ze jajestem jak granat,wybucham w kilka sekund,ale po klotni facet ma foha bo znajomi widzieli(dobrzy zanjomi),niecierpi robic dobrej miny do zlej gry

Gość foH
naskoczylam na niego ze wszyscy mosza na niego czekac,jadl bo byl glodny,powiedzialam ze idziemy dalej,a on poszedl sobie kopic torcik.Za tan torcik opieprzylam go bo nie poto jechalismy 2h.Powiedzialam mu ze torcik to mog sobie w domu zjesc.

i po co te nerwy?:) wlasnie one sieja najwiecej zametu:) dlatego ja po polgodzinnej karze wreszcie odpisze na esa.. :P nikt nie lubi byc karcony w towarzystwie zwlaszcza przez ukochana osobe.. zanim cos zrobisz postaw sie w Jego sytuacji i zanim cos powiesz to zastanow sie chociaz 1x czy warto to mowic.. (napisala to ta co sie tak do tego stosunkuje, ze szok)

Gość foH
wiem,wiem te nerwy,ale pozniej to on mial takiego focha bo to jego najlepszy kolega,czasem czuej sie jak bysmy rywalizowali czyji zwiazek lepszy i to jeszcze bardziej mnie wkurza wiem ze nikt nie lubi odstawiac scen przy innych,ja tez nie,ale nie zawsze da sie nad tym zapanowac

to odpusc ta rywalizacje;) wtedy wygrasz bo bedzie tesknic;) niech sie naciesza kumplem troche i troche Toba:)

Gość foH
hmmm nie opowiedzial na moje czesc i chyba nawet nie spojrzal na mnie,chyba nic tu po mnie w tym zwiazku powiem mu zeby szukal sobie innej ,niech inna bawi sie w rywalizacje ktory zwiazek lepszy