Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioł.ko.wa

czegoś mi brak

Polecane posty

Gość fioł.ko.wa

Będąc dłużej w związku z facetem myślę że nie jest dla mnie tym idealnym i to nie jest to co sobie wymarzyłam... Ale z drugiej strony widzę że mnie kocha i zależy mu. Czy ktoś ma podobnie?

mialam tak...i zerwalam kontak z nim..po 5 miesiacach zrozumialam , ze idealy nie istnieja a ja kocham tego chlopaka ktorego zostawilam by nie cierpial , ze ze mna nie moze byc i zerwalam kontakt . potem zalowalam i to bardzo..spotkalam sie znim zeby porozmawiac ..a wiecie co on mi powiedzil ? że nigdy nic do mnie nie czul , ze mnie oklamywal ze nic dla niego nieznacze i ze nigdy nie bedziemy razem...teraz przez niego upijam sie i rujnuje sobie zycie..bo zrozumiala zec bez niego to ono nie ma sensu.. NIGDY NIE MA ZDROWYCH UCZUC JESLI MYSLI CHORE SĄ WIEM DOBRZE ... :(

Gość fioł.ko.wa
Może powiedział Ci tak z zemsty żeby Cię zranić? Ja zastanawiam się nad zerwaniem, ale... Czy ideały w ogole istnieją i czy znajdę kogoś lepszego? Tak naprawdę to nawet nie znam nikogo lepszego...

może ..bo podobno jak wrocil do domu po spotkaniu kiedy mi to wszystko powiedział byl zły podobno czy smutny..i trzasnął drzwiami i wlączyl glosno muzyke tak powiedzial mi jego brat... :( ale juz na nastepny dzien spotkal sie ze swoją nową dziewczyna :( jej jak to boli :( ja dla niego wszystko oddam :( nawet życie jak bedzie trzeba :( tak bardzo go kocham :(