Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamna dwudziestoloatka

POMÓŻCIE. !!

Polecane posty

Czy przez petting mogłam zajsc w ciazy tzn . uprawilam petting z moim chłopakiem jets moz;liwosc ze dostał sie do pochwy płyn ... i podczas pettingu pocierał swoim penisem maja pochwe. WYTRYSKu nie było na pewno . prosze pomozcie mi ,,, jestem w trakcie studiow i nie chcialabym ich przerywac

skad ta pewnosc panie Sun :)

Gość weronika 1988
witaj powiem ci ze pzrez petting nie bedziesz w ciaży :) bo to nie logiczne....nawet nie zawsze zajdziesz w ciaże jak mężczyzna ci sie spóści do srodka ,, niekeidy trza naparwde kilku dni... miesiecy a nawet lat a by było zapłodnienei ... co prawda niektórzy mają hop siup... ale pzrez petting daje ci naparwe 100% pewnosć ze nei jestes :) pozrawiam

myslsiz ze na 100% ?:(

Gość weronika 1988
tak .. ja akurat staram sie o dziecko :)... ale znam z doswiadczenia jak i własnego tak i od moich przyjaciółek ze niebeziesz w ciąży :).. bo tak to co 2 byłaby już nabita :)

Gość kenap
To,ze wytrysku nie było to o niczym nie swiadczy.W płynie przedejakulacyjnym znajduja sie plemniki i jeśli ten płyn dostał sie do pochwy to można również zajśc w ciąże.Takie przypadki sie niestety zdarzają.

Gość oj Weronika powiem ci
że bardzo się mylisz. Podczas pettingu można palcami przenieść spermę do pochwy i w sprzyjających warunkach ciąża na 100%. Więc tutaj pewnikami nie rzucaj :-) Bo nie masz racji

Gość bghhhhhhhh
20-latko w tym wieku wypadaloby troche sie na tym znac :/ ech...

Gość weronika 1988
wybacz ale to wiem z doświadczenia "a do zapłodnienia potrzeba wiecej plemników bo jeden nie da rady "... to nie jest tak łatwo jakbys myślała... w śluzie mężczyzny sa plemniki ale onę nie są tak mocne i wytrwałe aby zapłodniły kobiete

Gość weronika 1988
a jeżeli są przypadki to 1 na 1000% .....więc nie straszcie dziewczyny ...a jak jest nei pewna nie ch kupi test i sama spr :)

Gość kenap
Ludzie w kropelce spermy sa miliony plemników.Gdzie ty widziałaś jeden????????

SPERMY , a nie w PŁYnie to jest chyab roznica co ?

Gość weronika 1988
po 1 ona napisała ze wytrysku nie było.... a śluz rózni się od spermy .....

no właśnie , jak ktos nie umie czytac to tak ma :)

Gość weronika 1988
nie masz czego sie bać "załamna dwudziestoloatka" wszytko jest wpoządku i sie nie martw

ale mnie wkurwiasz, pewnie masz 15 lat i boisz sie wpadki, skoncz zakladc durne topiki jak sie nie znasz na takich rzeczach to ich nie rob mongolico :classic_cool:

Gość weronika 1988
te "lady pushia" a ty po co tu piszesz ...każdy ma prawo pisac i pytać o to o co chce... każdy ma prawo zalożyć swój topic.....więc spadaj sta jak cie to nieinteresuje to mykaj pa

bo moze chce sie upewnic co.. zycze Ci zebys byla w podobnej sytulacji ;) to zobacyzmy . tez sie keidsy smailam z tego ..

Gość kenap
OJ weronika weronika ty chociaż pełnoletnia jestes i takie rzeczy wypisujesz?nikt tu nikogo nie straszy tylko rozsądnie podpowiada.Proponuje test.Niechciane dzieci sie rodzą bo ludzie sa niedoinformowani.

kochana, ja wiem kiedy moge zajsc w ciaze, wiem co i jak, jak nie jestem pewna kupuje test i go robie a nie zakladam 8 tematow na kafeterii i pytam 'CZY PRZEZ PETTING MOGE BYC W CIAZY, TAM BYL PLYN. MAM 20 LAT' zenuuuuuua :)

. nie badz tak wsyztskiego pewna bo sie jeszcze kiedys przejedziesz :)

Gość weronika 1988
jeżeli ona " lady pushia" jej podpowaida to ty chyab jesteś w błędzie ;/ topic każdy ma prawo zakładać...a o teście to tutaj jej pierwsza napisałam ... ona powinn awidzieć co robic wsumie ona ma 20 lat ..