Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anulka_krak

Pomóżmy Jakubowi!

Polecane posty

Gość cedsss
też uważam, że nalezy opodatkowac osoby, za ich poglądy. Napewno w takim przypadku ich poglądy automatycznie by się zmieniły. Bo każdy mądry jak cierpią ale inni.

Gość do Anulka-krak
to własnie byśmy mieli pozytywny wynik w tym ,że bylyby to naprawdę wiarygodne osoby na których można liczyć w każdej chwili. A nie, ze za darmo to mozna chlapać ozorem ile wlezie, np. chodzi mi o aborcję, ile z tych osób pomoglo już narodoznym dzieciom, co są przeciw aborcji. Nigdy nie usuwałam i nie grozi mi to, ale jak ktoś ma ochotę to jego sprawa, a nie, że przeciw aborcji a jak trzeba pomóc już narodzonym dzieciom to tych osób nie ma. Dla mnie takie osoby co tylko chlapnią ozorem a nie pomagają faktycznie jeżeli ktoś wymaga takiej osoby sa zerem.

Gość do Anulka-krak
...."ktoś wymaga takiej osoby sa zerem.".... pomyłka .. mialo być jeżeli ktoś wymaga takiej pomocy te osoby są zerem.

Gość ruppppp
.......

Do ---> do Anulka_krak. A jak to sprawdzisz czy tylko chlapie ozorem, czy moze jednak pomaga i chlapie? Może jakieś śledztwa, chipy, znaczy się państwo policyjne? Coś Ci powiem, urodziłam dwójkę dzieci, nigdy nie usunęłam ciąży, bo nie potrafiłabym, ale z drugiej strony nie ważyłabym się oceniać tych kobiet, które to zrobiły - to ich sprawa. Tyle. A za poglądy - podatki - dla mnie to jest państwo policyjne! Tyle... Nie jestem ani etykiem, ani wielką personą, ale dla mnie ocenianie czyichś poglądów - to jest kretynizm. Niech sobie będzie zagorzałym wegetarianiniem, niech sobie będzie szalonym ekologiem, działaczem pro-life, albo feministką - jesli nikomu nie szkodzi, stara się pomóc - to dla mnie jest Człowiek.

Gość pomagajmy więc
hihop

Gość upsa
nikt wiecej sie nie interesuje?