Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaolaolaolaolaola

tesciowa i siostry mojego chlopaka obgaduja mnie

Polecane posty

Gość olaolaolaolaolaola

tesciowa i siostry mojego chlopaka mimo,ze nigdy z nimi dluzej niz 3 min nie gadalam non stop mnie komentuja(do mojego chlopaka za moimi plecami :(((((( oj). a to,ze Pawel za duzo czasu mi poswieca,ze mam brzydki kolor wlosow, jestem zle ubrana, itd. Dlaczego.. przeciez ja nic im nigdy nie zrobilam :( co mam zrobic? przykro mi ......

Gość a kto to jest
tesciowa mojego chlopaka

Gość olaolaolaolaolaola
on mowi o mnie do nich w samych superlatywach. Ja sie ucze , studiuje , mam swoje moze dosc specyficzne pasje ale mam... W sumie to dziewczyny ktore porodzily dziecki obie w wieku lat 17 i 18. Smieja sie,ze sie ucze a jako historyk i tak bede mniej zarabiac niz "robol", gdy mowie cos usmiechaja sie przyjacielko a gdy wychodze obgaduja do mojego. Gdy bylam u fryzjera (mialam byc blondynka ale cos nie wyszlo i mialam zolte :/) smialy sie,ze mam zoltko na glowie. Ciagle mnie krytykuja za plecami :( on i ja juz sily nie mamy

Gość olaolaolaolaolaola
naprawde nie rozumiem dlaczego. Jestem dla nich mila, zawsze usmiechnieta :( nie wiem dlaczego tak jest :(

Gość olaolaolaolaolaola
w sumie to nie maja mi czego zazdroscic bo obie sa ladniejsze ode mnie, jedna ma bogatego meza (dla nich pieniadze to podstawa dlatego mnie tyraja za to,ze chce byc nauczycielka) druga to rozwodka. Mam wrazenie,ze sprawia im przyjemnosc dreczenie mnie