Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasne Śnienie

Zakątek dla starszaków

Polecane posty

Gość Jasne Śnienie

Zauważyłam, że jest w tym dziale masa tematów dla starających się, dla oczekujących i dla tych, które już urodziły a gdzie wątek, dla mam trochę starszych dzieciaków niż niemowlaczki czy bobaski? Chyba, że nie ma tutaj takich mam :) ja mam dwie córki 12 lat i 5 lat, mimo takiej różnicy wieku dogadują się niesamowicie! Cieszę się, że moje pociechy już są starsze, bo mam więcej czasu dla siebie. Ostatnio zapisałam się na jogę i kurs fotografii, to tak bardziej hobbystycznie :) nie mówię NIE! dla trzeciego dziecka, radzę sobie, mamy warunki, więc może za jakiś czas, chociaż sama nie wiem czy nie zapomniałam jak to jest... ;)

No co ty?Takich rzeczy sie nie zapomina.U moich dzieci jest róznica 5,5 roku i uwierz....nic nie zapomniałam.

Gość mama z piaskownicy
ja mam dwie córki 10 i 6 i na trzecia czekam 24tc ze względu na ciążę na razie się nie przemęczam, ale jak dziecko się urodzi tez powrócę do zajęć wysiłkowych czy relaksacyjnych, jestem duszą artystyczną, więc mnie relaksuje i odpręża sesja z pędzlem, płótnem i olejnymi :)

Gość Jasne Śnienie
oczywiście, że się nie zapomina, to takie raczej zaczepne było :)

Fajnie jest usłyszeć, że dzieciaki z dużą różnicą wieku potrafią się dogadać... Jak urądzę swoje drugie dziecko, starszak będzie miał skończone 5 lat. Jest bardzo mądry, wesoły ale strasznie wrażliwy. Boję się jego reakcji na pojawienie się rodzeństwa, bo chłopiec wszystko strasznie przeżywa.. mam nadzieje, że damy radę:) [url=http://www.maluchy.pl]http://suwaczki.maluchy.pl/ci-19404.png