Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mona88

prosze o pomoc, bo to wazne

Polecane posty

Gość mona88

witam.. mialam okres 1.08. twal on 5 dni, kochalam sie z chlopakiem 16.08. br. ale pekla prezerwatywa ... i sperma byla we mnie i na zewnatrz czy jest duze prawdopodobienistow ze zajde w ciaze? kiedy sa dni plodne bo licze w tych kalkulatorach i wychodzi ze w te dni:10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 mam dni plodne... nie wiem co robic... jesli jestm to trudno... ale musze wiedziec... wiem ze testu teraz nie moge zrobic za wczesnie jest... poczekam jescze 5 dni... ale prosz eo pomoc. Pozdrawiam

Gość klpoms
musisz czekac do 1 wrzesnia jak nie dostaniesz okresu to poczekaj jeszcze tydzien (moze sie spóźnic..) i zrób wtedy test.. a teraz nie ma sie co przejmowac na zapas bo jeden wypadek nie oznacza od razu ciąży... a na przyszłośc radze isc do ginekologa po tabletki anty bo z tymi prezerwatywami to właśnie różnie bywa...

Gość mona88
klpoms dzieki za odp. poprostu jesli bede w ciazy to bede... ale sie boje... troche sie martwie.... ta nie pewnosc...

Gość mtnd
a ile dni trwa twój cykl?

Gość mona88
ok 28-30 dni mniej wiecej tylee

Gość aaaaaaaaaabum
To nie moglas jechac na pogotowie po recepte na postinor??przepisuja bez problemu, jak sie powie, ze gumka poszla. Łyknelabys dwie tabletki i problemu by nie bylo...

Gość aaaaaaaaaabum
Teraz to juz chyba za pozno na postinor, ale moze w sumie? Do 48 godzin po stosunku mozna zazyc...

Gość mona88
hm... sama juz nie wiem... bedzie co bedzie.. nie wiem czy chce tabletke ... bije sie z myslami... z jednej strony chce dziecko z drugiej troche za szybko... zobacze co sie wydarzy nie jestem sama i nie mam zamiaru brac wszystko na siebie... tak czy owak dziekuje za odpwoiedzi

Gość mona88
a powiedzcie mi jedno kiedy moge zrobic najszybciej test ciazowy?? czy one sa zawsze pewne? nigdy sie nie myla?? i jakie sa pierwsze objawy ciazy bo slyszalam ze ponoc podobne do objawow nadchodzacej miesiaczki...? to prawda..? prosze o odp. z gory dziekujee

Gość mona88
odpwowie ktos na dreczoce mnie pytania? bede nie zmiernie wdzieczna

Gość na test jeszcze za wcześnie
jesli okres się nie pojawi to można robić test... nawet badanie ginekologiczne nie jest w wstanie tak wcześnie wykazać ciąży...

Gość zazwyczaj tak
jest prawdopodoieństwo i to duże... po prostu będziesz albo nie w ciąży