Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TRATATATATA

WYPADANIE WŁOSÓW SILICA 1000

Polecane posty

Gość TRATATATATA

Mam pytanko strasznie wypadają mi włosy w zeszłe wakacje to się zaczeło i do teraz mam połowe włosów z bardzo gęstych została mizerna kitka ;( moja mama ma to samo wiec chyba to u nas rodzinne;( dziś kupiłam tabletki silica 1000 brał ktoś je?????? pomagają???? może coś innego polecacie???

Nienajgorsze choć ja osobiście polecam inneov. Niestety zdecydowanie droższe :(

Gość okio
ja tez od miesiąca łykam silice oraz dodatkowo drożdże piwne- włosy sa ładniejsze wygladają jakby było ich więcej, a teraz czekam aby cebulki wydały na świat nowe włoski bo mi od dawna strasznie wypadały teraz mniej ale jeszcze leca

Gość jak tyle czasu wypadają włosy
to do lekarza zrobic badania, to moze być tarczyca lub anemia, wiem co mówie bo sama musiałam iść.

Gość okio
ale moim 2 znajomym po silice odrosły zancznie przezedzone włoski - oby u mnie też tak było ale trzeba to brac przez kilka miesięcy- 1 opakowanie to za mało

Gość concordia
Zadziałąj od środka...czyli zdrowa dieta!

Gość Tratatatata
Dziękuję bardzo a co to znaczy dobra dieta????? co jest dobre na włosy bo staram się jeść warzywa owoce itp ale co jest dobre konkretnie na wypadające włosy ?? Jakie witaminy????

Gość ehhhhh
maseczka henna wax treatment do kupienia w aptekach ok 30zl duza dziala uzywam od 2 tyg a mialam ten sam problem tak ze polecam:)

Gość kokok
wax mi nic nie dał - katowałam się tym parę miesięcy - to raczej odzywka a na wypadanie nie skutkuje jakie witaminy? jak jesz zdrowo to nie znaczy ze organizm ma wszystko - same owoce i warzywa nie wystarczą trzeba też mięsa, kasze, chleb i tłuszcz- zwłaszcza nienasycone kwasy tłuszczowe- ja profilaktycznie łykam tran i witaminy bo jedzenie czesto nie ma ich tyle witamin co kiedyś zwłaszcza jak jemy małe porcje